Home Новини сучасних технологій Компанія Sony анонсувала дрона для споживчого ринку

Компанія Sony анонсувала дрона для споживчого ринку

0

Компанія Sony анонсувала дрона для споживчого ринку. Проект отримав назву Airpeak. Очевидно, японський виробник має намір конкурувати за частку ринку з такими компаніями, як DJI, Parrot і Skydio.

Компанія Sony анонсувала дрона для споживчого ринку

У супутньому прес-релізі сказано, що даний проект допоможе «підтримати творчий потенціал творців відео в максимально можливій мірі». Рішення Sony про вихід на споживчий ринок дронів не можна вважати необдуманим, оскільки японська компанія має величезний досвід в сфері створення компактних і повнокадрових бездзеркальних камер. Ймовірно, створені в рамках проекту Airpeak дрони зможуть привернути увагу блогерів, незалежних кінорежисерів і інших користувачів, які вже мають досвід роботи з технікою Sony.

У прес-релізі Sony відзначається, що використання дронів призвело до «підвищення ефективності робочого процесу і економії енергії в промисловому секторі». У ньому також сказано, що Sony створила бренд Airpeak, щоб відобразити своє прагнення зробити внесок у подальший розвиток напрямку, пов’язаного зі створенням дронів, за допомогою своїх технологій обробки зображень, а також технологій 3R (Reality, Real-time і Remote).

Варто зазначити, що проникнення на ринок дронів в даний час є непростим завданням, яку Sony якимось чином треба буде розв'язати. У 2016 році американська компанія GoPro розраховувала потіснити в сегменті споживчих дронів китайську DJI, але створений її квадрокоптер Karma зазнав невдачі з комерційної точки зору. Однак зараз ситуація дещо інша, оскільки DJI знаходиться в невигідних умовах через зростання ворожості американського уряду до китайських технологічним компаніям. На цьому тлі продукція Sony може отримати схвалення влади США, завдяки чому виробнику буде простіше розвивати свій новий бізнес в західних країнах.

Читайте також: Представлено компактний дрон DJI Mini 2.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version