Home Новини сучасних технологій Компанія Tesla почала продавати фірмову текілу

Компанія Tesla почала продавати фірмову текілу

0
Компанія Tesla почала продавати фірмову текілу

Компанія Tesla почала продавати фірмову текілу. Таку текілу навряд чи будуть наливати в барах.

Повідомлення про випуск «теслакіли» – фірмовою текіли Tesla, опубліковане в Twitter главою компанії Ілона Маском (Elon Musk) в День дурня, спочатку було сприйнято жартом. Але, як здавалося, Маск зовсім не жартував. І днями фірмова текіла Tesla з’явилася на офіційному сайті компанії.

Напій в пляшці характерної форми (для компанії, яка випускає виключно електромобілі) змінив назву з Teslaquilla на Tesla Tequila. Виробник так описує продукт: «Представляємо Tesla Tequila, ексклюзивну текілу аньехо з стовідсоткової агави преміум-класу, витриману в бочках з французького дуба, з сухими фруктами і легким ванільним ароматом зі збалансованим післясмаком кориці і перцю».

Tesla Tequila - алкоголь не з дешевих. За одну пляшку об'ємом 750 мл просять $ 250. Саме тому напій з малою ймовірністю вийде спробувати в барі. До того ж норми продажу обмежені двома пляшками на людину. Tesla Tequila надійде в продаж в США (та й то не у всіх штатах) в самому кінці поточного року.

Читайте також: Tesla та Huami готуються представити розумний годинник – Teslamazfit.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version