Реклама

Компанія Vodafone розробила технологію здатну відстежувати автомобілі з високою точністю

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Vodafone розробила технологію здатну відстежувати автомобілі з високою точністю.

Як повідомляють представники компанії, їм вдалося збільшити точність геолокації з 10 м до 10 см. Таким чином, вони впевнені, що така розробка допоможе прискорити впровадження IoT. Нова технологія також підвищить стеження за автомобілями та іншими транспортними засобами і буде цікава як державним органам, так і бізнесу.

Як повідомляють у Vodafone, нова технлогія в парі із службою глобальної навігаційної системи (GNSS) Sapcorda зможуть показувати максимально точний результат, не дивлячись на всі можливі неточності. Особливістю цієї системи називають те, що тепер оператори транспортного засобу зможуь екстренно зробити зупинку автомобіля або просто перевірити маршрут.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці користуються найповільнішим інтернетом серед розвинених країн

Думаю, що кожний стикався з проблемою перебійного Інтернет-з‘єднання, а потім ставили перед собою запитання: чому ж так відбувається. Проте...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -