Реклама

Компанія Xiaomi представила нову безшумну бездротову комп’ютерну мишу

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi представила нову безшумну бездротову комп’ютерну мишу, яка виробляється фінансується нею та компанією MiiiW. Остання спеціалізується на виробництві аксесуарів і периферійних пристроїв для ПК.

Компанія Xiaomi представила нову безшумну бездротову комп'ютерну мишу

Мишка отримала назву MiiiW Wireless Silent Mouse, вона відрізняється текстурованим з боків корпусом для зручного захоплення. Аксесуар буде доступний в білому і чорному варіантах з червоними елементами.

Виробник заявляє, що миша оснащена чотирма безшумними кнопками, гучність роботи яких становить 30-40 дБ. Крім стандартних лівої і правої клавіш, є ще кнопка під коліщатком прокрутки і четверта клавіша для перемикання між різними значеннями DPI (800, 1200 і 1600 точок на дюйм). Можливо, комусь така миша підійде не тільки для офісної роботи, але і для ігор.

Компанія Xiaomi представила нову безшумну бездротову комп'ютерну мишу

На корпусі також є червоний світлодіодний індикатор, який вказує на обраний режим DPI і на те, що рівень заряду батарей (2 х ААА) наближається до нуля. Пристрій підключається через USB-передавач на частоті 2,4 ГГц і працює з комп'ютерами під управлінням Windows 10 і macOS 10.10 або новіше.
MiiiW Wireless Silent Mouse пропонується на стадії колективного фінансування (платформа Xiaomi Youpin) всього за 6 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 основних причини, чому вам потрібно замінити свій старий смартфон

Всі ми купляючи новий смартфон, вважаємо, що він відпрацює нам понад 3 роки щонайменше, але як це завжди буває,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -