Реклама

Два смартфони 2022 року, які варті вашої уваги

Останні Новини

На ринку пропонують дуже велику кількість смартфонів, часом стає незрозуміло на який звернути свою увагу, бо моделей дуже багато, а характеристики у всіх різні, як і ціна. Ми вирішили трохи спростити задачу кожному і розповідаємо про два непоганих телефони, на які варто звернути увагу при виборі.

Перший китайський смартфон - Huawei Y6p. Він дійсно досить популярний серед користувачів. Великим його плюсом є широкий діапазон LTE. Якщо ви власник цього телефона, то навряд чи знайдеться місце де б він не зміг зловити мережу. Дисплей розміроом 6,3 дюйми, ідеально для людей, які не люблять надто великі моделі. Роздільна здатність 1600*720 пікселів. Картинка чітка та якісна. Камера передня на 13 Мп здатна зробити гарні знімки, як і фронтальна на 8 Мп, але це при хороших погодніх умовах і освітленні, бо якщо є затемнення, то вже фото може вийти гіршим. Всі ці проблеми із-за відсутності стабілізації. Ну і NFС, якщо для вас важливо мати змогу безконтактно розраховуватись, то уважно дивіться чи є ця функція. В старіших випусках вона відсутня, в нових вже є.

Цікаво: Huawei P50E офіційно представлений в Китаї

Другий смартфон - Honor 50. Це флагманська модель, яку відразу всі полюбили. У ній практично всі характеристити чудові. Зовні він гладкий і з круглими краями. Багато хто каже, що це не дуже зручно, бо пристрій легко випустити з рук. Для таких випадків можна скористатись чохлом. Важить телефон всього 175 грам. Камера робить якісні та професійні знімки завдяки 108 Мп в передній камері та 32 Мп у фронтальній. Крім цього є підтримка та запис відео в якості 4К та інші цікаві ефекти та функції. Якщо говорити загалом про телефон, то він швидко працює, завантажує програми, реагує на дотики та зчитує відбитки пальців. В наборі йде зарядний пристрій із можливістю відновити акумулятор за 45 хв. На жаль, не йде в комплекті чохол, але його не проблема докупити.

Ось такі два смартфони 2022 року ми вирішили представити вашій увазі. З більш детальними характеристиками можна ознайомитись на сторінках виробника.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія ZTE скоро представить ігровий смартфон з унікальною особливістю

Компанія ZTE скоро представить ігровий смартфон з унікальною особливістю. Незабаром після анонса мобільної платформи Snapdragon 888 на початку цього...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -