Реклама

Консоль Microsoft Xbox S отримала малий об’єм внутрішньої пам’яті

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Microsoft ще офіційно не випустить останні моделі Xbox Series X і S, але про моделі вже відомо багато, включаючи їх конструкції, технічні характеристики та навіть очікувані ціни. Ну, з’явилася ще одна деталь щодо дешевшої серії Xbox S. Як повідомляється, консоль Microsoft Xbox S отримала малий об’єм внутрішньої пам’яті.

Користувач Reddit, який стверджує, що отримав Xbox Series S за тиждень до офіційного випуску, поділився шокуючою деталлю, яка полягає в тому, що консоль надходить лише з 364 ГБ вільного місця.

Консоль Microsoft Xbox S отримала мали об’єм внутрішньої пам’яті

На папері консоль насправді має 512 ГБ пам’яті, але очевидно, не весь обсяг пам’яті буде доступний для користувачів. Чому це викликає занепокоєння – це той факт, що Series S не оснащений дисководом, що означає, що ви можете використовувати консоль, лише встановивши цифрову копію гри, в яку ви хочете пограти. Розмір сховища надасть користувачам лише можливість встановити одну або дві ігри, перш ніж закінчиться місце для зберігання. 

Кілька коментаторів у цій темі зауважили, що доступної пам’яті в 364 ГБ ледь вистачає для встановлення Call of Duty: Modern Warfare на консолі. Тим не менш, ви можете придбати окремий жорсткий диск, але це збриє зайві долари з вашого гаманця. Ми не можемо підтвердити цю інформацію, тому краще зачекати, поки розпочнуться офіційні продажі.

Очікується, що і серії X, і серія S вийдуть 10 листопада, а раніше анонсована елітна серія X продається за 499 доларів. Як вже повідомлялося, Series S (з кодовою назвою Lockhart) призначений для гри в ігри наступного покоління в меншому, дешевшому пакеті з меншою потужністю графічного процесора та меншою роздільною здатністю, ніж Series X. Очікується, що консоль буде оснащена підтримкою 1440p, трасуванням променів , і 512 ГБ SSD.

Читайте також: Перелік всіх ігор для PlayStation 5 і Xbox Series X.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як зекономити на витратах на інтернет та мобільний зв’язок

В кожної людини, є закладений певний бюджет і в більшості випадків, витрати на мобільного оператора, а саме на абонплату...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -