Реклама

Приставку XboX з кодовою назвою “Lockhart”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно, компанія Microsoft презентували ігри для майбутньої консолі Xbox X, як почали з’являтися чутки про приставку XboX з кодовою назвою Lockhart. За попередньою інформацією, XboX “Lockhart” вийде в реліз під назвою Xbox Series S. За даними, Series S отримає продуктивність GPU 4 TFLOPS.

Приставку XboX з кодовою назвою "Lockhart"

Також відомо, що приставка отримає швидкий SSD, що дозволить їй зайняти гідне місце в модельному ряді Xbox. Очікується, що Xbox Lockhart буде орієнтованим на ігри в Full HD при 60 к/с, або ж 1440p при 30 к/с. Більша ймовірність, що буде перший варіант, оскільки сучасні телевізори з цим добре справляються.
Хоча ця консоль і буде слабшою за PS4 Pro та Xbox One X, але вона буде набагато швидшою за топові приставки Microsoft.
Реліз консолі був запланований на червень, але через масові протести та пандемію в США, її перенесли на серпень. Ціна новинки ще не оголошувалася, але за чутками, вона складе 200-250 доларів.

Рекомендуємо: Консоль Xbox X без оголошеної ціни.

Джерело: eurogamer

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо корисні функції WhatsApp, які можуть стати в нагоді кожному українцеві

В Україні найпопулярнішими месенджерами можна назвати WhatsApp і Viber. Нещодавно ми називали корисні функції Viber, а сьогодні буде названо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -