Реклама

Контролер DulSense для PlayStation 5 подорожчає

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, по якій ціні будуть продаватися PlayStation 5 та комплектуючі. Сьогодні з’явилася інформація, що контролер DulSense для PlayStation 5 подорожчає.

Раніше повідомлялося, що контролер буде коштувати 60 доларів / євро (залежить від регіону). Сьогодні ж, користувач Twitter, IronManPS5, повідомив, що ціна підніметься у всіх регіонах.

Sony Interactive Entertainment будуть продавати контролери (разом з PS) 20 листопада в США за 69,90 долара, в Європі за 69,90 євро, а у Великобританії за 64,99 фунта стерлінгів.

Зігдно ранніх витоків, така ціна сформувалась через те, що Sony представляють свій контролер як абсолютно новий геймпад із абсолютно новим дизайном, функціями та можливостями.

Тому всім, хто планує придбати собі нову консоль PlayStation 5, прийдеться добре потратитися, щоб придбати PS5 в повній комплектації.

Рекомендуємо: З’явилися зображення Sony PlayStation 5 в чорному варіанті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як забезпечити лампі розжарювання тривалий термін служби

Лампи розжарювання купує кожен і робить це досить часто. Вся проблема в тому, що вони швидко перестають працювати, і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -