Реклама

Користувачі флагманського смартфона Xiaomi продовжують знаходити його недоліки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Користувачі флагманського смартфона Xiaomi продовжують знаходити його недоліки. Раніше повідомлялося про відхід смартфона в нескінченне перезавантаження при зарядці за допомогою Xiaomi Mi 65W GaN Fast Charger, а також про проблеми з енергоспоживанням через Snapdragon 888.

Тепер користувачі почали скаржитися на дивні звуки, які смартфон видає при відтворенні музики. Уточнюється, що дивний шум з’являється, тільки якщо користувач натисне на задню панель смартфон.

Xiaomi не вважає таку поведінку смартфона чимось неприйнятним або, тим більше, заводським браком. Представники пояснюють цей «феномен» Xiaomi Mi 11 наявністю спеціальної порожнини, яка підсилює баси, відтворювані стереодинаміки. В результаті, при її деформації, під час натискання або при різкому відновлення колишньої форми, звук може виходити дивним.

За словами Xiaomi, «феномен» пропадає сам собою через 5-10 секунд після того, як корпус перестали деформувати. Також компанія рекомендує користувачам уникати сильного стиснення смартфона при повсякденному використанні.

Нагадаємо, Xiaomi Mi 11 відразу став суперхітом - всього за 5 хвилин 1 січня куплено 350 тисяч апаратів. А на вихідних топ-менеджери Xiaomi відзначили тортиком подолання рубежу в 500 тисяч проданих смартфонів. Зараз компанія готується до міжнародного запуску флагмана, а також до анонсу його дорожчій версії.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як правильно викидати протерміновану банківську картку

Рано чи пізно кожна банківська картка стає протермінованою. Термін дії вказаний відразу під її номером. Після того, як цей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -