Реклама

Користувачів платформи YouTube чекають нові зміни

Останні Новини

Сьогодні стало відомо, що користувачів платформи YouTube чекають нові зміни. Це офіційна інформація і стосується вона кнопки «Не подобається».

Так, відтепер кнопка «Не подобається» під відео почне працювати дещо іншим чином. Зокрема, вона не зникне та натиснути ви на неї зможете, але бачити кількість негативних позначок ні. Тобто, кількість дизлайків під відео зможе бачити лише його автор.

Причиною для такого нововведення щодо функції, яка існує з перших днів запуску платформи YouTube став захист авторів відео від так званих атак. Досить часто сьогодні можна зустріти заклики певних людей до дизлайків під конкретним відео, через особисту неприязнь чи інші сумнівні причини. Таким чином Ютуб захищатиме авторів від атак та переслідувань.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Телевізор Samsung Q6FN QLED TV

Телевізор Samsung Q6FN QLED TV – це телевізор за економною ціною, але із справді чудовими характеристиками та функціями. Основними з них є повна підтримка кольорів HDR, дуже висока пікова яскравість та глибокий рівень чорного.
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -