Home Новини сучасних технологій Lifecell запустив велику кількість нових тарифних планів із шаленими знижками

Lifecell запустив велику кількість нових тарифних планів із шаленими знижками

0

З 19 травня 2021 року, стали доступні нові тарифи для бізнесу від lifecell із знижками від 50% вартості пакетів для нових абонентів lifecell. Новими тарифними планами для корпоративних клієнтів стали: «Бізнес Старт», «Бізнес Стандарт», «Бізнес Стандарт+», «Бізнес Оптимальний» та «Бізнес Про». Перевагою даних тарифів є присутність в них додаткових послуг, які є популярними серед бізнесу, а саме послуги з IP-телефонії та пакет Business Starter послуги Google Workspace.

Тепер щодо деталей кожного з нових пакетів послуг на місяць.

Тарифний план «Бізнес Старт» включає в себе: безліміт на lifecell, 450 хв на всі мобільні номери по Україні (крім lifecell), 10 ГБ інтернету та 450 SMS по Україні за ціною 130 грн або 65 грн згідно акції.

Тариф «Бізнес Стандарт» - безліміт на lifecell, 600 хв на всі мобільні номери по Україні (крім lifecell), безлімітний інтернет, 600 SMS по Україні, IP-телефонія за 230 грн або 115 грн акційна пропозиція.

Тариф «Бізнес Стандарт+» включає - безліміт на lifecell, 800 хв на всі мобільні номери по Україні (крім lifecell), безлімітний інтернет та 30 хв для дзвінків за кордон, 800 SMS по Україні за ціною 450 грн або 225 грн для нових абонентів.

Тариф «Бізнес Оптимальний»: безліміт на lifecell, 1000 хв на всі мобільні номери по Україні (крім lifecell), безлімітний інтернет, 50 хв для дзвінків за кордон, 1000 SMS по Україні, IP-телефонія, Google Workspace за ціною 550 грн або 275 грн.

Тариф «Бізнес Про»: безліміт на lifecell, 1500 хв на всі мобільні номери по Україні (крім lifecell), 100 хв для дзвінків за кордон, 1500 SMS по Україні, IP-телефонія, Google Workspace за ціною 850 грн або 425 грн акційна пропозиція.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version