Home Новини сучасних технологій Месенджер WhatsApp незабаром отримає значне оновлення, яке повинно принести багато змін

Месенджер WhatsApp незабаром отримає значне оновлення, яке повинно принести багато змін

0

Месенджер WhatsApp, не зважаючи на всі скандали навколо нього, продовжує працювати та має свою базу прихильників, які не планують замінювати його на інші месенджери. Щодо розвитку месенджера, впровадження нових функцій, тощо, то якщо вони і є, то навіть після оновлень, помітити зміни досить важко, так як нічого нового розробники нам не пропонують. Зараз же ситуація може змінитись, так як месенджер WhatsApp незабаром отримає значне оновлення, яке повинно принести багато змін. Зокрема, зараз уже тестується бета-версія додатку для смартфонів з Android. І так, на які нові функції у месенджері WhatsApp ми можемо розраховувати?! Давайте розберемось.

Оформлення чатів

Із новим оновлення, в чатах зникнуть роздільники рядків, що візуально спростить інтерфейс, а також дизайнери змінили вигляд самих повідомлень, які тепер виглядатимуть більш легкими.

Резервні копії

З новим оновленням не всі дані користувачів, до прикладу їх статус, що оновлюється занадто часто, будуть зберігатись в хмарному сховищі. Таким чином, видалення таких незначних даних призведе до того, що резервні копії стануть легшими, відповідно займатимуть менше місця.

Сповіщення про зникаючі повідомлення

Якщо у вас є налаштований чат із самознищуючими повідомленнями, то тепер про це ви будете бачити сповіщення в самому чаті, вгорі. Тобто це буде як додаткове попередження.

Також нещодавно було названо причини, чому може перестати працювати WhatsApp та як самостійно їх виправити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version