Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому може перестати працювати WhatsApp та як самостійно їх виправити

Названо причини, чому може перестати працювати WhatsApp та як самостійно їх виправити

0

Тема месенджера WhatsApp не покидає перші місця щодо актуальності, хоча в більшості питання стосуються різного роду проблем чи недоліків даного додатку. Зараз же обговоримо кілька причин, чому може перестати працювати WhatsApp та як самостійно їх виправити.

Якщо у вас перестав працювати месенджер WhatsApp, то найперша причина цього може бути пов’язана із збоєм в роботі із сторони самого месенджера. Щоб перевірити це, варто зайти на офіційний сайт додатку або ж в Google Play та перевірити наявність повідомлень про збій, або ж перечитати відгуки користувачів. Якщо причина того, що месенджер не працює пов’язана із програмним збоєм, то доведеться почекати поки розробники його виправлять.

Наступна причина може бути пов’язана із переповненням кешу, відповідно несправною роботою додатку. В даному випадку рекомендується спочатку здійснити примусову зупинку додатку, на випадок якщо несправність пов’язана із іншими проблемами, а тоді уже очистити кеш. Примусова зупинка повністю запустить по новій усі процеси, а очищення кешу видалить усі тимчасові файли, що забивають пам’ять.

Ще одна причина досить банальна – відсутність підключення до мережі. Тут варто вимкнути та увімкнути мобільні дані, так само вчинити потрібно із Wi-Fi. Ну звісно, ви можете перевірити справність підключення відкривши будь-який сайт в браузері. Можна ще перезавантажити сам смартфон.

Також проблема може полягати і в самому додатку, до прикладу в невчасному його оновленні до останньої версії. Тут вам потрібно перевірити месенджер на наявність оновлень та встановити їх. Якщо це не допомогло, тоді залишається ще один варіант, а саме повністю видалити застосунок та встановити його знову.

Загалом, ці всі причини та надані шляхи їх вирішення практично у всіх випадках дають позитивний результат. Якщо ви все-таки потрапили до того малого відсотку користувачів, яким дані поради не допомогли, то тут уже варто звернутись до фахівців. В таких випадках проблема уже полягатиме безпосередньо у вашому пристрої.

Також нещодавно було названо 4 суттєвих недоліки месенджера WhatsApp.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version