Реклама

Месенджер WhatsApp продовжує розвиватись та впроваджує ще одну нову функцію

Останні Новини

Месенджер WhatsApp продовжує розвиватись та впроваджує ще одну нову функцію. Декілька днів тому ми писали про те, що Ватсап отримав можливість використання месенджера на інших пристроях без необхідності використання облікового запису на смартфоні. Зараз же, з’являється функція, яка надасть вам можливість приховувати ваш статут Last seen, тобто Останній раз бачили, від конкретного переліку контактів.

Тобто, дана функція допоможе вам залишатись анонімними від користувачів, яких ви оберете. На даний момент, в месенджері існує лише можливість приховати свій статус від всіх, хто має ваш номер телефону. Дана функція буде справді корисною, адже не завжди є необхідність приховувати свій статус від всіх.

На даний момент, функція Last seen проходить тестування, залишилось лише дочекатись офіційного її виходу.

Також нещодавно стало відомо, як повністю видалитись з месенджера WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы основные различия между Xiaomi Mi Band 6 и Xiaomi Mi Band 5

Стаття доступна українською...Не так давно, компания Xiaomi выпустила новый фитнес-браслет с линейки Mi Band, который стал продолжением Mi Band...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -