Home Новини сучасних технологій Microsoft дозволить користувачам Excel додавати співавторів до захищених файлів

Microsoft дозволить користувачам Excel додавати співавторів до захищених файлів

0

Сьогодні надійшла інформація, що Microsoft дозволить користувачам Excel додавати співавторів до захищених файлів. Нова функція дозволить користувачам захищати файли Excel за допомогою паролів і все одно ділитися ними з іншими, хто може редагувати файл, не знімаючи захисту.

Ця функція була нещодавно додана до Microsoft Roadmap і буде доступна як для онлайн-програми Microsoft Excel, так і для настільної програми Excel. На жаль, немає жодної інформації про те, чи планує Microsoft також додати цю функцію до додатків Android та iOS. Наразі користувачі Excel можуть захищати файли, але їм потрібно буде зняти захист, якщо вони хочуть додати співавтора. 

Завдяки новій функції користувачі зможуть додавати нових співавторів без зняття захисту, що дозволяє безпечніше ділитися конфіденційною інформацією. Згідно з дорожньою картою Microsoft, ця функція очікується на випуск у червні 2021 року.

Поряд з цим, Microsoft також планує додати підтримку форматування форматованого тексту (RTF) усередині комірок в Excel. Ця функція повинна допомогти користувачам краще форматувати файли Excel, і її планують випустити в січні 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version