Реклама

Microsoft дозволив видалити пошукову систему Bing із Windows 10

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Microsoft випустила оновлення операційної системи Windows 10, яке приносить важливу зміну, яку чекало багато користувачів. Як повідомляється, Microsoft дозволив видалити пошукову систему Bing із Windows 10.

Microsoft дозволив видалити пошукову систему Bing із Windows 10

Тепер користувачі зможуть повністю відключити інтегровану з ОС фірмову пошукову систему Bing. Правда, для цього буде потрібно залізти в налаштування реєстру.

Така настройка реєстру (BingSearchEnabled) раніше була присутня в версії Windows 10 1909 і раніших, але потім Microsoft без особливого шуму прибрала її в травневому і жовтневому оновлення 2020 року.

На щастя, Microsoft впровадила нову настройку реєстру (DisableSearchBoxSuggestions), яка дозволяє включити або вимкнути інтеграцію Bing з Windows Search (Пошук Windows).

Відзначається, що відключення Bing в Windows 10 може підвищити якість і прискорити локальний пошук на ПК. Панель Windows Search почне відображати результати локального пошуку швидше, оскільки не потрібно шукати ключові слова в Bing. Згадана вище настройка реєстру також відключає рекламу в Windows Search, оскільки вона розриває підключення до сервісів Bing.

Рекомендуємо: У Windows 10 З’явився Інструмент Для Запису Відео В Форматі GIF.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Камери Sony можна використовувати як веб-камери для Apple Mac

Сьогодні Sony зробила своє програмне забезпечення Imaging Edge Webcam доступним для Mac і таким чином, камери Sony можна використовувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -