Реклама

Microsoft розробляє невідомий ноутбук Surface

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Microsoft збирається випустити Surface Laptop та оновлений Surface Pro X. Однак сьогодні надійшла інформація, що Microsoft розробляє невідомий ноутбук Surface, який зможе отримати до 16ГБ оперативної пам’яті, 256 Гб пам’яті та Intel Core i5 1035G1.

Тепер детальніше. UserBenchmark демонструє результат роботи пристрою, що працює під управлінням 10-го покоління Intel Core i5 1035G1. Назва пристрою в тесті - “Oemqn Product Name EV1”, що, мабуть, свідчить про те, що це або Surface Laptop, або невідома Surface Pro.

Варто зазначити, що корпорація Майкрософт використовувала подібні правила іменування для Surface Laptop 2, Surface Pro 8, Surface Pro X, Surface Go тощо під час запуску інструментів тестування.

В одному еталоні роздільна здатність пристрою встановлена на 1536 x 1024 (спеціальна або низька роздільна здатність) і має типове співвідношення сторін 3: 2. Це вказує на те, що пристроєм може бути чутливий Surface Laptop Sparti, який також оснащений 12,5-дюймовим дисплеєм (панель з низькою роздільною здатністю).

Він також постачається з Intel Core i5-1035G1, накопичувачем SSD від SK Hynix та до 16 ГБ LPDDR4 4800 МГц з тактовою частотою 3733 Мгц.

Аналогічним чином, на Geekbench є інший орієнтир для пристрою з назвою “Oemqn Product Name EV2”, і він також має 16 ГБ оперативної пам'яті з тим самим процесором Intel Core i5-1035G1.

За даними Intel, Core i5-1035G1 трохи дешевший за Core i5-1035G7, який зараз використовується в Surface Laptop 3.

Знову ж таки, Microsoft може оголосити Surface Laptop “Sparti” з іншим процесором, і ми, мабуть, не чутимемо багато про продукти Surface до події Microsoft 1 жовтня, тому краще залишатися скептичним щодо всього, що ви читали вище.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 головних причин, через які швидко розряджається смартфон

Як вже неодноразово повідомлялося, смартфонами користується велика кількість людей і тому дуже важливо, щоб він працював весь час і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -