Реклама

Microsoft збирається випустити “бюджетний” ноутбук

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Згідно отриманої інформації, Microsoft збирається випустити “бюджетний” ноутбук із відповідними характеристиками. Офіційна назва ноутбука ще невідома, але він отримав кодову назву Sparti.

Як повідомляє портал windowscentral, ноутбук отримає дисплей діагоналлю 12,5-дюйма, процесор Intel Core i5 десятого покоління, 4 ГБ ОЗУ і накопичувач об’ємом 64 ГБ. Так, правильно — 64 ГБ. Цього дійсно мало, навіть для ноутбука 2010 року, не те що для новинки в 2020 – 2021 році.

Проблема заключається не тільки в об'ємі накопичувача, а й в тому, що він буде не SSD, а флеш-пам’ять eMMC. Така пам'ять надзвичайно повільна.

Також повідомляється, що цей бюджетний ноутбук буде коштувати 500-600 доларів. Єдине, що може врятувати цей ноутбук, так це відсутність конкурента (Apple) в такому ціновому діапазоні.
Надіємося Microsoft покращить характеристики своєї новинки.

Рекомендуємо: Визначена Дата Запуску Та Ціна Microsoft Surface Duo.

Джерело: windowscentral

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Samsung готує до релізу найдешевший 5G смартфон Galaxy A13

Якщо ви звертали увагу, то останнім часом, виробники смартфонів випускають все більше моделей з підтримкою 5G. Якщо раніше смартфони...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -