Реклама

Навушники Samsung Galaxy Buds Live вийдуть у варіанті від Fila

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Реліз навушників Galaxy Buds Live відбувся не так давно і доступні вони в трьох кольорах – Mystic Black, Mystic Bronze і Mystic White. Також, доступний один ексклюзивний варіант від Thom Browne Edition, які можна отримати при покупці Galaxy Z Fold 2. Сьогодні надійшла інформація, що навушники Samsung Galaxy Buds Live вийдуть у варіанті від Fila.

Навушники поставляються в спеціальній білій коробці із логотипом Samsung та Fila у верхній частині та фірмовими триколірними смугами останнього збоку. Вигляд коробки та компоненти можете побачити на зображенні нижче.

Навушники Samsung Galaxy Buds Live вийдуть у варіанті від Fila

Galaxy Buds Live Fila Edition надійде у продаж завтра у Кореї за 176 доларів. 10 вересня спеціальні навушники можна буде придбати на власному веб-сайті Samsung та в Інтернет-магазині Fila.
Очікуємо на продажі в Україні.

Рекомендуємо: Samsung Запатентували Смартфон Galaxy З Прозорим OLED Дисплеєм.

Джерело: Samsung

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 бюджетні смартфони для школярів у 2021 році

В цій статті ми розповімо, за якими критеріями батькам потрібно обирати телефон для своєї дитини. Як обрати ту модель...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -