Home Новини сучасних технологій Бізнес новини На додаток Приват24 обрушився шквал критики

На додаток Приват24 обрушився шквал критики

0

Протягом останніх декількох місяців державний банк ПриватБанк серйозно критикують. В більшості випадків, скарги цілком обґрунтовані, оскільки клієнти банку спостерігають систематичні проблеми із банкоматами, терміналами самообслуговування, додатком Приват24 та іншими схожими проблемами. До цього ще варто додати інформацію про те, що його будуть продавати, так взагалі, українці в паніці, оскільки не знають чого очікувати від банку, в якому вони тримають та отримують свої кошти. Зараз же мова піде про їхній фірмовий додаток, а саме як на додаток Приват24 обрушився шквал критики від користувачів Android – смартфонів.

Проблемою в даному випадку є останні оновлення додатку Приват24, які користувачі зустріли не дуже добре, оскільки воно вийшло досить проблемним і в багатьох клієнтів банку через це припинив працювати додаток, або ж його функціонування стало "кривим". В ПриватБанк повідомляють, що останнє оновлення повинно було виправити помилки попередньої версії, але через це, в користувачів почали зникати кошти з карток і в багатьох дебетові карти взагалі були в мінусі.

Нижче можете детальніше ознайомитися з відгуками клієнтів, які в тій чи іншій мірі відчули на собі проблеми в додатку Приват24.

Як бачите, більшість відгуків стосується саме стабільності роботи додатку, його "вилітань", в декого не працюють вкладки Депозити та Кредити, а дехто взагалі хоче, щоб в ПриватБанку повернули попередню версію Приват24.

Звісно, багато клієнтів могли і не відчути зміни в Приват24 після оновлення, тому зараз, користувачам Приват24, які постраждали від оновлення варто тільки очікувати на чергове виправлення додатку.

Також нещодавно стало відомо, що українців масово обкрадають на сайті Приват24 .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version