Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українців масово обкрадають на сайті Приват24

Українців масово обкрадають на сайті Приват24

0

Тільки нещодавно ми публікували матеріал, в якому називали причини такої популярності ПриватБанку серед шахраїв і те, чому клієнти ПриватБанку найчастіше стають жертвами шахраїв. Так ось, знову надійшла чергова сумна звістка, оскільки стало відомо, що українців масово обкрадають на сайті Приват24.

Відповідна інформація надійшла від ПриватБанку, оскільки вони виявили фейковий сайт Приват24, який був зареєстрований у США. Даний проект пропонував клієнтам вигідно інвестувати за допомогою Приват24, та отримувати неймовірні доходи за короткий проміжок часу.

Українців масово обкрадають на сайті Приват24
Фейковий Приват24

Ззовні цей шахрайський сайт був майже ідентичним до офіційного Приват24 і повторював як дизайн, так і деякий функціонал Приват24. Ще одною "особливістю" цього чудо-творіння стало те, що зв'язок із ПриватБанком відбувався тільки одним способом, а саме на ваш запит, "співробітники" особисто телефонували та уточнювали необхідну інформацію.

Фейковий Приват24

На разі відомо, що "вигідні пропозиції" розсилалися за допомогою месенджерів, соціальних мереж та електронної пошти. Стосовно кількості постраждалих в цій афері, то точна кількість невідома, але декілька тис доларів люди втратили. На разі, фейковий сайт вже заблоковано, але не відомо, чи в найближчий час не з'явиться ще один такий сайт, який буде зроблено ще більш схожим на Приват24.

Традиційно, щоб не потрапити в пастку шахраїв, не рекомендується переходити на посилання в повідомленнях, в яких йдеться про розіграш призів від ПриватБанку, надходження коштів від невідомих відправників і тому подібного.

Фейковий Приват24

Хочете перевірити інформацію - переходьте на офіційний сайт ПриватБанку чере Пошук Google і завжди дивіться в адресну строку браузера, там повинно писати https://next.privat24.ua/ або ж https://privatbank.ua/.

Також нещдавно стало відомо, що в ПриватБанк продовжують без попередження блокувати банківські карти клієнтів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version