Home Новини сучасних технологій На месенджер WhatsApp обрушився шквал критики

На месенджер WhatsApp обрушився шквал критики

0

Компанія Facebook із своїм месенджером WhatsApp переживають не найкращі часи, а все через те, що у месенджері будуть вводити нову політику конфіденційності. Все б було добре, якби зміни позитивно вплинули на користувачів і покращили захист їхніх даних. Як завжди в схожих ситуаціях, думка і конфіденційність користувачів відійшли на другий план і нові правила цьому підтвердження. Згідно нових правил, месенджер WhatsApp буде передавати більше інформації про своїх користувачів компанії Facebook. Реакція не змусила чекати на себе і на месенджер WhatsApp обрушився шквал критики. Паралельно з цим, велика кількість користувачів перейшли на такі месенджери, як Telegram, Signal, Viber та інші. Зараз же, рекомендуємо ознайомитися ще з іншими претензіями до WhatsApp.

Для прикладу, один користувач не в захваті від функції редагування відправленого тексту. Також він відмітив, що WhatsApp не вистачає такого редагування, яке вже є в Telegram і Viber.

На месенджер WhatsApp обрушився шквал критики

В даному випадку, користувач перерахував всі недоліки месенджера (на його думку) і також відмітив сумнівну нову політику конфіденційності.

Ще один користувач незадоволений очікуваною новою політикою конфіденційності. Він закликає переходити на інші месенджери.

В даному випадку, користувач відмітив погану якість зв'язку, а саме те, що часто вибивають дзвінки.

Користувач не в захваті від оновлень, які займають надзвичайно багато місця, якого нема на смартфонах, які були випущені декілька років тому.

В цій ситуації, користувач повідомив, що він використовує месенджер ще з давніх пір і він у великому гніві через те, що в месенджері реклама вийшла на перше місце.

Ще одне повідомлення, яке стосується оновлення. В даному випадку, користувач не може зрозуміти, як можна розпочинати оновлення додатку під час розмови. Також користувач відмітив і те, скільки місця необхідно додатку.

Якщо видно, багатьох користувачів турбує майбутнє оновлення, яке принесе нову політику конфіденційності. Також багатьох дратує те, що оновлення надзвичайно місткі і не у всіх смартфонах є стільки вільного простору для нього.

Зараз нам залишається очікувати на майбутнє оновлення і очікувати на реакцію користувачів і власників месенджера.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version