Реклама

Найкращі ігрові смартфони, які можна придбати в Україні у 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Найкращі ігрові телефони пропонують ігровий досвід консольної якості, а також надають вам усі практичні можливості звичайного смартфона. Це спеціально побудовані пристрої з найкращими процесорами, оперативною пам’яттю та дисплеями на ринку, щоб ваші мобільні ігри виглядали чудово.

Такі компанії, як Razer та Asus – імена, з якими геймери до цього часу, мабуть, дуже добре знайомі – надали свій досвід у цій галузі, щоб створювати спеціально створені, орієнтовані на ігри телефони. Але нещодавні флагмани Samsung та OnePlus з їхніми провідними в класі специфікаціями також чудово підходять для вимогливих назв. Зараз же переглянемо повний перелік смартфонів, які найкраще підійдуть геймерам.

1. Asus ROG Phone 3

Якщо ви серйозно ставитесь до своїх мобільних ігор, і якщо ви не хочете задовольнятись нічому, що не відрізняється від найвищої частоти кадрів, найяскравішої графіки та найдовшого часу автономної роботи, Asus ROG Phone 3 - це пристрій, на який ви чекали.

Маючи 6,6-дюймовий AMOLED-дисплей 144 Гц, екран ROG Phone 3 має найвищу частоту оновлення, доступну сьогодні в смартфонах. Це в поєднанні з частотою дискретизації дотику в 270 Гц робить цей смартфон найбільш чутливим на сьогоднішній день з точки зору натискання або виконання дії на сенсорному екрані та отримання негайної реакції. Завдяки потужності Snapdragon 865 Plus, 512 ГБ вбудованого сховища та до 16 ГБ оперативної пам’яті, це також один з найшвидших смартфонів.

Але ROG Phone 3 був чітко розроблений з урахуванням ігор в інших аспектах. Порт збоку можна використовувати для підключення зовнішнього вентилятора, що постачається в комплекті з телефоном, який також має додаткову підставку. І навіть верхні та нижні рамки дисплея насправді корисні, коли ви використовуєте елементи керування з сенсорним екраном. Хоча вам може здатися, що нульові рамки на дисплеї телефону виглядають прекрасно, насправді це не найзручніша річ для ігор, оскільки пальцям не залишається місця для відпочинку, і це може призвести до випадкових натискань екрана.

Все це означає, що Asus ROG Phone 3 є прекрасним рішенням для мобільних геймерів, хоча ми хотіли б, щоб він став трохи менш гарячим під час ігрового процесу.

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Новий Samsung Galaxy Note 20 Ультра не може виглядати так само, як ігровий телефон, але будьте впевнені - це один з найпотужніших на ринку телефонів з самим передовим дисплеєм який ви побачите.

Але Note 20 Ultra - це більше, ніж просто потужний флагман; він оптимізований для трансляції ігор Xbox через Xbox Game Pass Ultimate і навіть може транслювати ігри на зовнішні дисплеї через інтерфейс Samsung DeX та Miracast. Що б ви не грали або як би ви його не грали, Snapdragon 865 Plus та 12 ГБ оперативної пам'яті Note 20 Ultra забезпечать безперебійну роботу - якщо у вас, звичайно, є стабільне інтернет-з'єднання для потокового передавання.

Ви не знайдете такого обсягу орієнтованих на геймерів функцій в останньому Note, які ви отримаєте від ROG Phone 3, як зовнішні вентилятори охолодження та настроювані тригери. Знову ж таки, якщо вам потрібен потужний смартфон для роботи, а також для гри, немає вибору, більш універсального, ніж Note 20 Ultra. Варто зазначити, що 6,7-дюймовий Galaxy Note 20, який коштує в Україні 18 тис. грн., теж є чудовим пристроєм, хоча він досягає піку лише на частоті оновлення 60 Гц.

3. OnePlus 8 Pro

Якщо ви хочете, щоб телефон Android високого класу був трохи дешевшим, ніж коштує більшість мобільних телефонів високого класу, і ви хочете досягти максимальної продуктивності в іграх, не жертвуючи іншими зручностями, такими як дизайн та якість камери, OnePlus 8 Pro - це всебічна пропозиція і гідна рекомендація.

OLED-дисплей останнього флагмана OnePlus має розмір 6,78 дюйма та роздільну здатність 1440p, що робить екран чітким та яскравим. Але OnePlus 8 Pro піднімається на вершину списку наших найкращих ігрових телефонів завдяки частоті оновлення 120 Гц, що забезпечує надзвичайно плавний досвід для ігор, які його підтримують, таких як Fortnite. Навіть частота дискретизації дотику збільшується до 240 Гц, що дає вам миттєву відповідь, необхідну для отримання перемоги.

Звичайно, OnePlus 8 Pro досягає успіху і багатьма іншими способами. Він довго працює на зарядці і підтримує швидку бездротову зарядку, ніж більшість інших пристроїв. На задній панелі встановлено чотири камери, які хоч і не настільки хороші, як у Apple, Samsung чи Google, але набагато краще, ніж у будь-якого звичайного ігрового телефона. 

Все це обійдеться вам в 19 тис. грн., що робить OnePlus 8 Pro одним із найкращих рішень у преміум-телефонах.

4. Red Magic 5G

Red Magic 5G - це один із найдешевших шляхів до процесора Snapdragon 865 від Qualcomm на ринку, що заслуговує на це згадування в цьому списку найкращих ігрових телефонів. Всього за 18 500 грн. ви можете придбати пристрій із високоякісним чіпсетом, до 12 ГБ оперативної пам’яті та 6,65-дюймовим AMOLED-дисплеєм на 144 Гц з плоским дизайном і тонкими рамками, сприятливими для ігор. Вентилятор всередині також гарантує, що пристрій може оптимально запускати вимогливі ігри, що надзвичайно важливо, якщо ви граєте тривалий час.

Звичайно, якщо фантастичне програмне забезпечення або продуктивність камери є пріоритетом для вас, RedMagic 5G не буде найкращим чином підійти - там, звичайно, є більш досконалі телефони. Проте всі вони коштують дорожче, і тому тим, хто надає пріоритет іграм та потужності, було б розумно розглянути цей смартфон.

5. iPhone 12 Pro Max

З екраном 60 Гц і лише 6 ГБ оперативної пам'яті ви спочатку можете відмовитись від ігор на iPhone. Однак iPhone 12 Pro Max пропонує незрівнянну потужність завдяки чіпсету Apple A14 Bionic, який все ще випереджає Snapdragon 865 Plus у ROG Phone 3, навіть маючи половину оперативної пам'яті.

Ви також повинні врахувати, що ряд провідних, флагманських мобільних ігор приходить спочатку на iOS або через програму підписки Apple Arcade. Всі вони виглядають і працюють абсолютно приголомшливо на 6,7-дюймовому OLED-дисплеї iPhone 12 Pro Max, навіть при 60 Гц. Також варто зазначити, що iPhone 12 Pro Max - це надзвичайно хороший смартфон в інших сферах, зокрема, якістю камери та тривалим часом автономної роботи.

Тим не менш, ми можемо зрозуміти, чому хтось на ринку ігрових телефонів може захотіти затриматися, перш ніж зайнятися одним з флагманських телефонів Apple 2020 року. Він знаходиться на дорогому кінці телефонів у цьому списку, має менше, ніж середнє сховище, і навіть не має зарядного блоку.

6. Samsung Galaxy S20 Plus

Якщо ви хочете добре округлений Android - смартфон з кращими камерами та набагато більшим набором функцій, ніж OnePlus 8 Pro, який також може працювати з флагманськими іграми, Samsung Galaxy S20 Plus - розумний вибір, хоча на цьому етапі ви можете розглянути замість нього телефон із нової лінійки Samsung Galaxy S21.

Як і OnePlus 8 Pro, S20 Plus має 120 Гц панель, процесор Snapdragon 865 і 12 Гб оперативної пам'яті. Це робить його швидким у будь-якому розумінні. Плюс, підтримка 5G поширюється на мережі з міліметровими хвилями, а також на мережі до 6 ГГц, що забезпечує найбільші швидкості передачі даних на планеті.

Galaxy S20 Plus не пропонує суто спеціальних ігрових функцій - це просто чудовий (і, на жаль, дуже дорогий) флагманський пристрій. Однак з наступником, Samsung Galaxy S21, який вже не за горами, все може змінитися. Можливо, S21 Plus замінить S20 Plus у цьому списку, або, можливо, через його, ймовірно, різко знижену ціну у світлі нового обладнання, S20 Plus все одно збережеться на цьому місці.

7. LG V60 ThinQ 5G

LG V60 ThinQ 5G не схожий на інші телефони через його корпус з подвійним екраном. LG пропонує цей телефон за 15 000 грн.

Завдяки цим двом дисплеям, ви можете виділити місце для виділеного віртуального геймпада. Більше того, ви можете налаштувати екранні кнопки та зовнішній вигляд цього геймпада і навіть створити власну, розроблену для конкретної гри. Це, звичайно, корисна розкіш, якщо ви завзятий мобільний геймер.

В іншому, V60 ThinQ 5G - це респектабельний, досить дорогий смартфон преміум класу, з масивним 6,8-дюймовим екраном, процесором Snapdragon 865, трьома справними камерами на задній панелі та тривалим часом автономної роботи з акумулятором на 5000 мАг. Це, звичайно, не найкращий ігровий телефон, але варто розглянути його, якщо вас спокушає ідея смартфона з більшим простором для ігор, входів та багатозадачності.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Передача якісних зображень HD через WhatsApp. Інструкція

Зазвичай користуючись месенджерами, немає необхідності надсилати високоякісні зображення. Навпаки, в більшості з них вони автоматично стискаються, таким чином економлять...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -