Реклама

Samsung представить зарядний пристрій для одночасної зарядки трьох ґаджетів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung представить зарядний пристрій для одночасної зарядки трьох ґаджетів, який отримав назву Samsung Wireless Charger Pad Trio.
Такою інформацією та зображенням пристрою поділився Еван Блас .

Samsung представить зарядний пристрій для одночасної зарядки трьох ґаджетів

Samsung вперше запустили Wireless Charger Duo ще в 2018 році і тоді він був розрахований для двох пристроїв. Нова версія отримає порт USB-C і можливо, буде постачатися із кабелем швидкої зарядки та адаптером живлення USB-C. Також він може підтримувати стандарт Qi бездротової зарядки, як і його попередник.

Поки технічні деталі не розголошуються, але ймовірно, що він пропонує підтримку швидкої зарядки потужністю 15Вт. Також невідомо в яких кольорах він з’явиться в продажі. Дата продажу також невідома, але очікується, що його можуть запустити разом з смартфоном Galaxy Z Fold 2 (1 вересня).

Рекомендуємо: Компанія Samsung Працює Над Трьома Розкладними Смартфонами.

Джерело: Samsung

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніші обмани українців в інтернеті

В сучасному світі є надто багато шахраїв, які створюють різні схеми обману саме в інтернеті. Якогось особливого захисту від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -