Реклама

Новий український оператор пропонує вигідний тариф за 1 грн в день

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Новий український оператор пропонує вигідний тариф за 1 грн в день, який включає в себе все необхідне. Як нещодавно стало відомо, компанія LycaMobile вирішила знизити вартість свого популярного тарифного плану, який тепер коштує 30 грн замість 50 грн.

Тариф “Все в одному XS” включає в себе 4Гб мобільного інтернету, чого цілком достатньо для помірного перебування в мережі. Також тарифний план включає в себе 200 хв на дзвінки на інші мережі та 300 хв в середині мережі LycaMobile. Серед іншого, в тариф входять 30 смс на інші мережі та необмежені смс в середині мережі LycaMobile.

Для підключення тарифного плану, існуючим абонентам необхідно набрати комбінацію  *139*1051# та виконувати інструкції. Також можна підключити тариф за допомогою безкоштовного смс, яке необхідно відправити (з текстом 1051) на короткий номер 3535. Тарифний план активовується на повних 30 днів.

Нагадуємо, що в Lycamobile доступно декілька вигідних тарифів, до яких відносяться “Все в одному S” (доступний за 50 грн в місяць) та “Все в одному М” (за 80 грн в місяць).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено 5G смартфон для читання книг і не тільки

Якщо ви любите використовуватися смартфон для читання електронних книг, то ця новинка може вас зацікавити. Сьогодні було представлено 5G...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -