Home Новини сучасних технологій Найкращі ігри для новачків Xbox в 2020 році

Найкращі ігри для новачків Xbox в 2020 році

0

Якщо ви переходити з консолі PlayStation на XboX або ж просто купляєте свою першу ігрову консоль, то вам дійсно необхідно переглянути найкращі ігри для новачків Xbox в 2020 році. У Microsoft є одна головна перевага, якої немає у Sony: Xbox Game Pass.

Варто відзначити, що Game Pass також надає вам доступ до кожної власної гри Xbox у день їх запуску. Це лише робить підписку набагато вигіднішою, ніж витратити 60 доларів на новий реліз. Для більшості геймерів ми рекомендуємо скористатися Game Ultimate , що включає підтримку ігор для Xbox та ПК, а також багатокористувацьку програму Xbox Live. Або ж ви можете платити 10 доларів на місяць за Game Pass на консолях або ПК окремо.

Ось кілька варіантів назв Game Pass, до яких можна перейти:

Halo: Колекція Master Chief

Поки нам доведеться чекати ще рік, поки з’явиться Halo Infinite, це дає вам достатньо часу, щоб зануритися в знакову серію FPS від Microsoft. Колекція Master Chief містить кожен запис Halo, в який ви насправді хотіли б зіграти – ви можете просто ігнорувати невтішний Halo 5: Guardians – даючи вам простий спосіб пережити еволюцію франшизи. І хоча спочатку він був випущений в 2014 році, він був оновлений, забезпечуючи 120 кадрів в секунду на Xbox Series X. Master Chief ніколи не виглядав так добре.

Forza Horizon 4 та Forza Motorsport 7

Серія Microsoft Forza пропонує щось для кожного. Ігри Horizon пропонують відкритий досвід водіння з різноманітними викликами та вбивчими саундтреками. Більш традиційні записи Motorsport пропонують реалістичні гонки з безліччю автомобілів та доріжок. Важко помилитися з будь-якою грою Forza, але останні записи вдосконалили їх механіку майже до досконалості. 

І, як це зазвичай буває, вони також роблять чудові вітрини для нового ігрового обладнання.

Gears 5

Інша велика франшиза шутерів в яку ще варто зіграти. Зокрема, Gears 5 базується на сильних сторонах франшизи завдяки чудовим комплектам та безлічі способів знищити своїх ворогів (пістолети, бензопили, гігантські лазери, вибирайте). Це також одна з найкрасивіших ігор, яку ви можете знайти на Xbox Series X, завдяки оновленням наступного покоління. І як бонус, у вас є плавна багатокористувацька гра на 120 кадрів в секунду, на яку можна з нетерпінням чекати. 

Gears Tactics

Хто б міг подумати, що франшиза, найвідоміша за участю мускулистих героїв із гарматами, також створить надійну стратегічну гру? Gears Tactics майже відчуває себе дивом, доставляючи всі гострі відчуття, яких ми очікували від всесвіту Gears, за винятком того, що вони доставляються за допомогою традиційної покрокової бойової системи. Це в основному XCOM відповідає Gears, без покаральних труднощів, якими відома перша серія. 

Sea of Thieves

Піратський симулятор Rare. У той час, коли так багато ігор починають виглядати як клони популярних франшиз, Sea of ​​Thieves співає свою мелодію. Це ідеальна гра для тих, хто коли-небудь мріяв проплисти на власному піратському кораблі підступними водами.

State of Decay 2

Ігри про виживання зомбі сьогодні коштують десяток копійок, але навіть незважаючи на це, серія State of Decay стоїть окремо. Це продовження вдосконалює налаштування оригінальної гри: Ви граєте за пережитого зомбі-апокаліпсис, якому доводиться будувати табір, вербувати інших та утримувати загрозу нежити. Не сподівайтесь на якісь великі розповіді. Як і найкращі ігри на виживання, State of Decay 2 блищить, коли справа доходить до нового геймплею або пригод, які ви маєте під час вивчення його складних систем.

Sunset Overdrive

Sunset Overdrive - одна з найперших назв Xbox One - справді розважальний шутер, який з часом практично забули. Insomniac Games створили щось, що нагадує щось середнє між Jet Set Radio , Prince of Persia та його власною серією Ratchet & Clank. Це чудова гра, в якій ви зможете перетирати лінії електропередач і лишити повітря, як від цього залежить ваше життя, коли ви досліджуєте місто дистопії відкритого світу. І він має гранатомет, який стріляє в динамітових плюшевих ведмедів - як це можна не любити?

Чудова річ у Xbox Game Pass полягає в тому, що завжди з’являються нові ігри, і Microsoft постійно розширює сервіс за допомогою назв від EA Play та майбутнього придбання Bethesda. Обов’язково перевірте Contro l, який легко став найкращою грою 2019 року;

 Dragon Quest XI S , дебют цієї тривалої серії на Xbox; та Nier: Automata , справжня культова класика. Ставтесь до Game Pass як до всього, що можна з’їсти у формі "шведського столу", і я впевнений, що ви знайдете кілька дорогоцінних каменів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version