Реклама

Наведено причини, чому варто вимикати Інтернет-мережу, коли нею не користуються

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В нинішній час, ми вже ніяк не можемо жити без сучасних технологій. Вони полонили нас всюди: починаючи від холодильника, закінчуючи оплатою за проїзд в тролейбусі.

І одним із таких нововведених технологій стала мережа мобільного зв‘язку (мобільний Інтернет). Отже, сьогодні ми розповімо деяку інформацію щодо нього, а саме: що на Вас чекає, якщо не почнете вимикати його .

По-перше, відповідь на це запитання дуже проста: буде дуже швидко сідати заряд акумулятора. Давайте ж розберемось, чим це обумовлено.

Цікаво: Основні поради для безпеки особистих даних в інтернеті.

Гадаю, всім відомо, що навіть тоді, коли Ви зовсім не використовуєте мобільний Інтернет, але він, все-одно, включений, його функціонування продовжується. До прикладу, Вам надходять СМС-повідомлення з чатів та груп, або ж автоматично оновлюються застарілі програми й додатки.

Отже, якщо Ви шануєте свій смартфон і бажаєте отримувати якісну роботу акумулятора протягом декількох років, то обов‘язково вимикайте Інтернет-мережу при довготривалій перерві у використовуванні.

Також, варто відмітити, що невимкнена система місцезнаходження (GPS) провокує занадто швидке розрядження батареї електронного пристрою. Чому? Тому, що система постійно намагається відстежити місце, де Ви знаходитесь.

Тобто, якщо Ви, ненавмисно, не вимкнули функцію навігації, відсотки заряду Вашого смартфона довго не затримуються на місці.

Цікаво: Названо сервіси, які роблять серфінг по інтернету зручним та безпечним.

По-друге, під час невимкненої мережі, мегабайти мобільного Інтернету, також будуть зникати.

Суть майже нічим не відрізняється від попереднього фактору: марне функціонування певних програм та оновлень й надсилання СМС-повідомлень спричиняють швидку розтрату цінної Інтернет-мережі.

До речі, щоб контролювати скільки Ви витратили мегабайт мобільного інтернету, достатньо перейти до програми «Налаштування» та знайти підрозділ «Мобільний трафік». І все, тепер можна сміло користуватись зв‘язком, знаючи свою міру.

Проте, найкращим варіантом вирішення вищенаведених проблем є підключення до WI-FI мережі: мегабайти витрачатися не будуть, а батарея протримається довше.

Також нещодавно українцям розповіли, що не варто робити, коли на смартфоні ввімкнений інтернет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо эффективный способ определения мощности смартфона

Стаття доступна українською...Как лучше выбрать себе более или менее мощный смартфон, который будет хорошо, быстро и плавно выполнять поставленные...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -