Home Новини сучасних технологій Названо 4 способи, як дізнатися ІМЕІ-код смартфона із будь-якою версією програмного забезпечення

Названо 4 способи, як дізнатися ІМЕІ-код смартфона із будь-якою версією програмного забезпечення

0

Думаю, що вже ні для кого не таємниця, що кожен із сучасних смартфонів наділяється певним кодом, ще при його розробці. В цей код вкладається вся інформація про сам електронний пристрій. Це ІМЕІ-код. Знаючи ІМЕІ окремого телефона, можна його швидко знайти, якщо смартфон був втрачений. Проте, це лише одна із можливостей, якою наділена ця комбінація букв і цифр.

Але, в цій статті, буде наведено декілька способів, які допоможуть дістати ІМЕІ-адресу із будь-якого смартфона. До того ж, будуть методи, які підійдуть для Android та для iOS-системи.
Отже, розпочинаємо!

Цікаво: Цікаві можливості сканера відбитка, про які ви навіть і не знали.

Перший спосіб: через налаштування пристрою.

Цей метод напевно буде найпростішим та найшвидшим, так як для того, щоб знайти ІМЕІ-код, достатньо лише відкрити підрозділ під назвою «основні», а потім перейти до пункту «про телефон».
І все. Вам має відкритися ІМЕІ-код.

Другий спосіб: ІМЕІ-адреса вказана на самому корпусі смартфона.

Тут й додавати нічого не потрібно, але метод дійсно робочий.

Третій спосіб: задаючи відповідну команду.

Наступний метод буде працювати для обох систем. І все, що Вам потрібно зробити, це ввести відповідну комбінацію цифр у програмі «телефон». А виглядає вона ось так : *#06#.

Цікаво: Компанія Apple додала нові можливості iPhone та iPad.

Четвертий спосіб: через iCloud.

І останнім методом, як дізнатися ІМЕІ-код телефона буде його перевірка через iCloud. Проте, зрозуміло, що підходить він лише для власників смартфонів від Apple.

також нещодавно стало відомо, що Google придбала компанію, яка розширювала можливості старих ПК.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version