Home Новини сучасних технологій Названо 4 способи оплати послуг Нової пошти

Названо 4 способи оплати послуг Нової пошти

0

Компанія «Нова пошта», для зручності своїх клієнтів, пропонує різні варіанти оплати за її послуги по доставці відправлень та додаткові послуги. Їх є чотири.

Спосіб І. Готівковий.

Цей спосіб поки що залишається найбільш зрозумілим для більшості українців, особливо для старшого покоління. Оплатити наявними готівковими коштами Ви можете в будь-якому відділенні компанії, отримуючи посилку чи купуючи додаткові послуги. Якщо відправлення доставляється Вам на вказану адресу кур’єром, то послуги по доставці також можна оплатити готівкою.   

Спосіб ІІ. Оплата у відділенні банківською карткою.

Відвідавши відділення Нової пошти, Ви можете оплатити послуги компанії, скориставшись власною банківською карткою. Це стосується усього переліку основних та додаткових послуг, а також вартості самого відправлення. Кожне відділення Нової пошти має pos-термінали, які дозволяють обслуговувати картки стандарту VISA чи MasterCard.

Цікаво: Названо переваги, які отримуються користувачі мобільним додатком від «Нової пошти».

Спосіб ІІІ. Безготівковий розрахунок через сайт чи мобільний додаток компанії.

Для того, щоб оплатити вартість послуг Нової пошти та вартість вмісту відправлення через сайт чи мобільний додаток компанії, необхідно відкрити розділ «Відстежити». У ньому необхідно прописати номер декларації, яку хочете оплатити та номер Вашого мобільного. Після цього програма покаже Вам суму, яку необхідно сплатити. Підтверджуєте суму та свою згоду на оплату, отримавши код від банку на телефон.   

Спосіб IV. Оплата накопиченими балами від компанії.

Для своїх клієнтів Нова пошта запровадила програму лояльності «Збільшуй можливості». Вона дає можливість за кожне Ваше відправлення накопичувати бали. Пізніше ними можна розраховуватися за послуги компанії як у відділеннях, так і онлайн. Бали при цьому переводяться автоматично у гривні. Щоб стати учасником програми лояльності, потрібно зареєструватися у ній.             

Ось такі існують способи оплати послуг у компанії «Нова пошта». І пару слів на завершення про те, що Ви маєте сплачувати Новій пошті при різних варіантах доставки товару.

При попередній оплаті за товар відправнику посилки, Ви сплачуєте Новій пошті лише її вартість послуги за доставку.

А якщо Ви замовили товар, скориставшись послугою «Післяплата», то сума оплати при отриманні посилки буде складатися з:

  • задекларованої вартості самого товару;
  • 2 відсотки від вартості товару плюс 20 грн. – тариф компанії за послугу «Післяплата» та за переказ коштів;        
  • вартості послуги по доставці посилки згідно тарифів Нової пошти.

Цікаво: Нова пошта – оформлення довіреності на співробітників для юридичних осіб та підприємців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version