Home Новини сучасних технологій Названо 7 прихованих опцій Вайбер, про які ви могли не знати

Названо 7 прихованих опцій Вайбер, про які ви могли не знати

0

Месенджер Viber надзвичайно популярний в Україні і ним користується більшість власників смартфонів. Так, цей месенджер має свої недоліки, але в більшості випадків, він задовільняє потреби українців. Щоб користування месенджером було максимально комфортне, зараз буде названо 7 прихованих опцій Viber, про які ви могли не знати.

Статус не в мережі

Це корисна функція будь-якого месенджера, оскільки не завжди хочеться, щоб хтось контролював вас та час, який ви проводите у Вайбер. По замовчуванню, ця функція активна, і всі ваші контакти бачать, коли ви в мережі. Нам же потрібно її деактивувати.

Функцію можна деактивувати перейшовши в Додатково, потім в Параметри і шукаємо Конфіденційність. Переходимо і тиснено на Показувати в мережі (знімаємо птичку). Все, ви невидимі.

Прибираємо статус смс “Переглянуто”

Ще одна корисна функція, яка приносить більше користі, коли деактивована. Виконуємо все те, що робили в попередньому пункті, за вийнятком того, ще тепер необхідно зняти птичку з функції Надсилати стан “Переглянуто”. Все, тепер користувачі не будуть бачити, що ви прочитали смс.

Приховуємо аватарку від користувачів, яких немає в списку

Ще одна функція, яку варто деактивувати. Коли вона деактивована, користувачі, яких нема у вашому списку контактів, не будуть бачити ваш аватар. Крім цього, це ще й корисно для вашої анонімності та захисту від шахраїв.

Файли мультимедіа

Файли мультимедіа це найбільше зло для вашого смартфона. Варто не забувати, що всі групи, в яких ви знаходитеся і де відправляється велика кількість фото та відео, все буде зберігатися на вашому смартфоні. Проблема в тому, що внутрішня пам'ять вашого пристрою обмежена і з часом, вільний простір закінчиться.

Щоб уникнути таких неприємностей (зазвичай неочікуваних), необхідно заборонити автоматичне завантаження всіх мильтимедіа в автоматичному режимі.

Для цього переходимо в Додаткво, потім в Мультимедіа та забираємо птичку із Автоматичного завантаження в мережах мобільного зв’язку та мережах Wi-Fi.

Робимо резервну копію і відновлення

Резервна копія корисна річ у випадку втрати смартфона, або при покупці нового смартфона. Виконуючи резервне копіювання, ви збергіаєте всі свої діалоги та відправляєте в хмару. Потім, на новому пристрої завантажуєте цю копію на смартфон і у вас будуть присутні всі діалоги, які були на попередньому пристрої.

Переходимо в Додатково, потім в Параметри, потім в Обліковий Запис і вибираємо Резервна копія Viber. Далі дивитеся по ситуації, і можливо прийдеться підключити Google Диск.

Знижуємо енергоспоживання

Ця функція корисна в тому випадку, якщо ваш смартфон розряджається і необхідно продовжити його автономність. Для цього переходимо в Додатково, Параметри та Загальні. Там вибираємо пункт Вимкнення Wi-Fi і вибираємо Використовувати параметри пристрою.

Viber на паролі

На жаль, у Viber така функція недоступна, але вихід все рівно є. Необхідно завантажити спеціальний додаток для захисту месенджера в офіційному магазині Google. Таким чином, месенджер отримає захист паролем.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version