Home Новини сучасних технологій Названо дві найкорисніші функції в смартфонах Xiaomi

Названо дві найкорисніші функції в смартфонах Xiaomi

0

Насправді, наші смартфони мають безліч корисних функцій, але сьогодні ми з вами поговоримо про дві найбільш корисні, які отримали смартфони Xiaomi.

Швидкодія (швидка робота) - одна з важливих складових телефонів Android. Вона покращує роботу оперативної пам'яті та допомагає в очищенні непотрібних даних. Також, оперативну пам'ять можна очищати регулярно, та навіть зробити цю дію автоматичною, чого не можна сказати про очищення даних, адже з ними набагато складніше.

Одна з переваг гаджетів від Xiaomi є оболонка MIUI, з допомогою якої можна з легкістю очистити пам'ять від даних, які непотрібні, і не використовуються. Весь цей непотріб дуже відбивається на роботі вашого смартфона, що досить таки дратує.

Для того, щоб встановити собі автоматичне очищення на телефон з MIUI, натисніть кнопку налаштування (шестерня, яка знаходиться в правому верхньому куті), потім переходимо в "налаштування екрану блокування" і натискаємо на "очищення пам'яті". Все готово, залишається лише відредагувати інтервал часу очищення. Я, наприклад, встановлюю інтервал часу в 30 хв, адже не часто користуюся смартфоном, а якщо ви часто використовуєте свій гаджет, тоді вже варто встановити інтервал часу в 5 хв.

Давайте з вами також обговоримо, як записувати відео та музику в оболонці MIUI. Отже, як ви вже здогадалися, це є ще однією корисною функцією смартфонів Xiaomi. Зазвичай, при запуску камери та початку відеозйомки, звук музики, яка звучить на гаджеті, значно стихає. Але в наш час, з нашими технологіями, все можна вирішити. Для того, щоб активувати спеціальне налаштування в MIUI, варто лише натиснути "звук та вібрація", потім "звуковий помічник" і залишається лише активувати тумблер "кілька джерел звуку" та можете користуватися.

Цікаво: Перераховано нові функції MIUI 13, та смартфони Xiaomi, які це оновлення отримають.

Отже, є багато речей, які ми можемо не знати про програми, але вчитися пізнавати нове ніколи не пізно. Сподіваюся, що ця інформація стала для вас корисною.

Також нещодавно було названо непотрібні додатки в смартфонах Xiaomi, які краще видалити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version