Реклама

Названо мінуси смартфонів Xiaomi, які відлякують покупця

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Про компанію Xiaomi напевно чули всі ті, хто цікавляться різноманітними новинками із світу технологій (тобто наші постійні читачі) і вони добре знають, що Xiaomi спеціалізується на випуску бюджетних ґаджетів. В той же час, багато людей знають про Xiaomi тільки те, що вони випускають китайські смартфони, тобто асоціація із неякісним продуктом. Найперше ми хочемо вам сказати, що китайські (оригінальні) пристрої мало чим поступаються (а інколи і перевершують) пристроям німецьким або ж японським. Ми вирішили, що сьогодні буде названо мінуси смартфонів Xiaomi, які відлякують покупця.

Оболонка MIUI

Це найперший мінус, на який всі так скаржаться. Аргументують це тим, що вона використовує багато оперативної пам’яті. Також багато “спеціалістів” радить Xiaomi перейти на “чистий” Android на своїх смартфонах.

Сказати, що це мінус Xiaomi досить важко. Так, в неї є недоліки, але їх не більше ніж в оболонки Samsung, Huawei та інших популярних виробників смартфонів.

Погана стабілізація камери

Погана стабілізація в смартфонів Xiaomi / Redmi присутня, але це стосується тільки бюджетних смартфонів за 2-3 тис. грн. Якщо взяти смартфони інших компаній за таку ж суму, результат буде ще гірший. В гіршому випадку, можете придбати стабілізатор з гіроскопом, але він може виявитися дещо дорожчим.

Стеження за користувачем

Тема вічних теорій змов і тому подібне. Якщо по-факту, то Xiaomi передає деяку інформацію в Китай, а деяку в США. Знову ж таки, всі додатки збирають та передають певну інформацію до своїх виробників. Якщо ви сильно хвилюєтеся за конфіденційність, можете вимкнути стеження на смартфоні і все. Особисто нас така проблема не хвилює, оскільки міжнародних скандалів на цю тему ще не було.

Неправильно працює автояскравість

Фактично, ця проблема також стосується бюджетних смартфонів. Якщо подивитися на найпопулярніші смартфони з цього сегменту, то у них всіх буде така проблема. Крім цього, налаштування автояскравості сильно виснажує акумулятор смартфона.

Слабкий захист від вологи

Це питання також спірне. Якщо подивитися на ринок смартфонів, то захист від вологи та пилу пропонують не так багато брендів,а смартфонів представлено ще менше.

Занадто багато глюків

В принципі, ця проблема присутня не тільки на смартфонах Xiaomi, а й на інших також . Зазвичай всі такі глюки пов’язані не так із OC, як із додатками.

Як видно, всі так звані недоліки Xiaomi присутні в більшості смартфонів інших компаній. Єдиною перевагою Xiaomi над іншими є те, що вони пропонують широкий асортимент смартфонів за низькими цінами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку

Не так давно ми писали про те, що зараз в Україні активно розповсюджуються фальшиві гроші, які можна отримати навіть...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -