Home Новини сучасних технологій Названо найкращі розумні та портативні колонки у 2022 році

Названо найкращі розумні та портативні колонки у 2022 році

0

У міру того, як колонки змінювалися та розвивалися, навіть саме слово зросло до багатьох видів продукції. Щоб зрозуміти, що ми розглядаємо з точки зору “динаміка”, колонки Bluetooth , звукові панелі , розумні колонки та традиційні динаміки для книжкових полиць представлені в нашому матеріалі нижче.

Перше, що ви повинні мати на увазі, коли думаєте про покупку динаміка, це варіант використання та форм-фактор. Якщо ви думаєте про використання всередині приміщень, ви шукаєте один розумний динамік чи пару динаміків на полиці? Чи задовольнить звукова панель ваші музичні потреби?

Вам також потрібно буде подумати, чи потрібен вам динамік чи потужні колонки. Звукові панелі, розумні колонки та колонки Bluetooth мають автономне живлення, а це означає, що вам не потрібен зовнішній підсилювач. Тим не менш, для поличних колонок часто потрібен підсилювач або A/V-ресивер для живлення.

Крім того, те, що динамік є бездротовим і має вбудований акумулятор, це не означає, що він готовий до використання на вулиці. Необхідно перевірити рейтинг IP , двозначний рейтинг пило- та водостійкості, який ми включаємо, де це необхідно. Режими звуку на вулиці та тривалий час автономної роботи також важливі для динаміка, який ви берете з собою всюди.

Коли справа доходить до дротових динаміків, вам також потрібно пам’ятати про підключення. У книжкових динаміках використовується традиційний дріт для динаміків, але якщо ви шукаєте більш орієнтовані на аудіофілів динаміки, ви можете виявити, що вам знадобляться більш спеціалізовані кабелі, такі як кабель XLR або 1/4-дюймовий кабель TRS.

Коли динамік, який ми рекомендуємо, потребує будь-якого незвичайного кабелю, ми вкажемо на це. Якщо для роботи колонкам потрібен підсилювач, ми також згадаємо про це.

Нарешті, переважна більшість динаміків, які ми тут розглядаємо, використовують якісь бездротове підключення. Bluetooth є найпоширенішою формою бездротового з’єднання, але деякі з наших рекомендацій включають альтернативні бездротові з’єднання, як-от Wi-Fi.

Це багато, про що слід пам’ятати, але як тільки ви зрозумієте, що вам потрібно, одна з наших рекомендацій виконає цю роботу ідеально.

Найкращий динамік: Sonos Beam (Gen 2)

Sonos Beam — це звукова панель, але вона далека від будь-якої іншої звукової панелі. Хоча більшість звукових панелей відмінно працюють для перегляду телевізора і не багато іншого, Sonos Beam чудово звучить для музики, подкастів або будь-якого іншого виду аудіо-розваг, який ви можете придумати.

Навіть без сабвуфера Sonos Beam досягає добре збалансованого звуку з потужними басами та чіткими високими частотами. Це однаково добре працює для музики, фільмів і телешоу з підтримкою Dolby Atmos і Dolby Atmos Music.

Налаштувати Sonos Beam дуже легко. Вам знадобиться всього два кабелі – один для живлення та один для підключення HDMI. Використовуючи функцію Trueplay в додатку Sonos iPhone (Trueplay наразі не підтримується на пристроях Android), динамік може використовувати ваш iPhone як мікрофон, щоб сканувати вашу кімнату та налаштовувати Beam для кращого звучання.

Використовуючи Sonos Beam як звукову панель, він працює так само, як і будь-яка інша звукова панель. Проте вимкніть телевізор, і він стане розумним динаміком Wi-Fi, подібним до інших колонок Sonos. Він також працюватиме з іншими динаміками Sonos для аудіо всього будинку, коли ви слухаєте музику.

Sonos Beam також може функціонувати як ядро ​​систем домашнього кінотеатру з багатьма динаміками . Ви можете додати Sonos Sub як сабвуфер та інші колонки як супутники, щоб завершити свою систему.

Найкращий бюджетний динамік: Tribit StormBox Micro

Незалежно від того, чи хочете ви не витрачати багато грошей на динамік або шукаєте заміну, зараз доступно більше якісних бюджетних моделей, ніж будь-коли раніше. Тим не менш, у Tribit StormBox Micro є кілька хитрощів, які, на нашу думку, дають йому перевагу перед його бюджетною конкуренцією.

Купівля бюджетного динаміка раніше означала, що це не буде надто складно. На щастя, це вже не так, оскільки Tribit StormBox Micro має захист від води та пилу за IP67. Це зручно, оскільки зрозуміло, що це динамік, призначений для людей у ​​дорозі.

У списку компанії на Amazon Tribit StormBox Micro вказано як динамік для велосипеда, і насправді він має вбудовані силіконові ремені, щоб прикріпити його до керма вашого велосипеда. Якщо ви не велосипедист, ви можете використовувати ці ж ремені, щоб прикріпити динамік до свого рюкзака і взяти його куди завгодно.

Незважаючи на те, що Tribit StormBox Micro менший, як випливає з назви, він не звучить так мало, як є. На сторінці Amazon Tribit пояснює це своєю XBass Tuning Digital Signal Processing (DSP), яка виробляє набагато більше басів, ніж можна було б очікувати від такого маленького динаміка.

Якщо ви шукаєте ще більшу гучність і ширшу звукову сцену, ви навіть можете додати ще один StormBox Micro, щоб створити стереопару.

Найкращий динамік Bluetooth: JBL Charge 5

Якщо ви шукаєте динамік, який добре працює скрізь, де ви шукаєте музику, JBL Charge 5 готовий з цим впоратися. Незалежно від того, перебуваєте ви в приміщенні чи на вулиці, слухаєте на самоті чи створюєте саундтрек для вечірки, Charge 5 має гучність і якість звуку для роботи.

JBL Charge 5 використовує окремий високочастотний динамік і подвійні басові випромінювачі, щоб забезпечити гучний динамік без ваги. Корпус також міцний, з міцною конструкцією та рейтингом IP67, що означає, що він захищений від пилу та води, якщо ви не впустите його на дно басейну.

Хоча JBL Charge 5 голосний сам по собі, він стає ще гучнішим, якщо ви об’єднаєте два з них разом. Навіть краще, завдяки функції PartyBoost від JBL вам не доведеться зупинятися на двох. Це чудово, якщо ви шукаєте повноцінний звук, не потребуючи постійного налаштування аудіосистеми для всього будинку.

Завдяки більшому розміру JBL Charge 5 він здатний вмістити значну батарею. Це дає динаміку максимальний час відтворення до 20 годин, хоча, як завжди, це залежить від гучності відтворення.

Якщо вам не потрібен весь цей час відтворення, але ви хочете скористатися перевагами розміру батареї, JBL Charge 5 також можна використовувати як блок живлення. Просто підключіть USB-кабель до порту, і ви зможете використовувати динамік для зарядки своїх пристроїв.

Найкращий зовнішній динамік: Ultimate Ears WONDERBOOM 2

Якщо ви шукаєте динамік, щоб брати з собою всюди, він не стане кращим, ніж Ultimate Ears WONDERBOOM 2 . Динамік досить легкий, щоб його можна було брати з собою куди завгодно, він оснащений гучністю та функціями для відтворення музики на бажаній гучності.

Як і інші портативні колонки Bluetooth, які ми розглядаємо в цій статті, WONDERBOOM 2 має рейтинг IP67. Тим не менш, рейтинг далеко не єдина причина, чому ми пропонуємо це як зовнішній спікер. Якість збірки надійна і навіть плаває, якщо ви впустите його в басейн або під час поїздки на каное.

WONDERBOOM 2 має 360-градусний дизайн, що означає, що ви почуєте однаковий звук незалежно від того, з якого боку динаміка ви знаходитесь. Він також має зовнішню ручку посилення, яка регулює звук спеціально для використання на вулиці.

Якщо одного динаміка недостатньо, ви завжди можете додати інший. З’єднавши дві моделі WONDERBOOM 2 разом, ви можете використовувати їх для гучнішого моно відтворення або в парному стереорежимі.

Хоча час автономної роботи не такий вражаючий, як у JBL Charge 5, WONDERBOOM 2 все ще має до 13 годин автономної роботи, залежно від гучності відтворення.

Цікаво: Apple більше не продає навушники та бездротові колонки інших компаній.

Найкращий розумний динамік: Sonos One

Якщо музика є постійною частиною вашого дня, ви, напевно, вже розглядали аудіо на весь будинок. Тим не менш, якщо ви думаєте занурити палець ноги у воду, динамік Sonos One або два — чудовий спосіб почати.

Якщо ви використовуєте лише один, Sonos One схожий на оновлену версію динаміка Bluetooth з підтримкою Wi-Fi . Об’єднайте два разом, і ви отримаєте бездротову стереосистему. Додайте більше, і небо буде межа, хоча цілком нормально зупинитися на одному, якщо це все, що вам потрібно.

У Sonos One вбудована Amazon Alexa. Це дозволяє відтворювати музику лише своїм голосом так само легко, як і думати про неї, але також забезпечує чудову інтеграцію з будь-яким розумним пристроєм, який у вас є. Якщо ви не можете терпіти звук Amazon Echo , але хочете, щоб ця функція була в кращому динаміку, то це фантастичний варіант.

З пристроями Sonos слід пам’ятати, що лише портативні колонки компанії, як-от Sonos Move , мають Bluetooth. Для більш домашньої динаміки, як-от Sonos One, ви використовуєте Wi-Fi для відтворення. Це покращує якість звуку, але іноді може бути менш зручним.

Тим не менш, якщо ви шанувальник Apple, вам пощастило, оскільки Sonos One та багато інших колонок Sonos мають повну підтримку AirPlay 2.

Найкращий поличний динамік: ELAC Debut 2.0 B6.2

Якщо ви шукаєте набір поличних колонок у класичному стилі, ELAC Debut 2.0 B6.2 має бути у вашому списку. Ці динаміки чудово підійдуть до програвача або стереосистеми Hi-Fi, але так само комфортно в об’ємному звукі домашнього кінотеатру.

ELAC Debut 2.0 B6.2 оснащений низькочастотним динаміком з арамідного волокна для низьких і середніх частот, а 1-дюймовий високочастотний динамік з м’яким куполом працює на частоті 35 000 Гц. Динаміки використовують фронтальні порти, що означає, що вам не потрібно бути дуже обережним, де ви розміщуєте їх у своїй кімнаті.

Це стандартні стандартні колонки, тому для роботи їм знадобиться підсилювач. Динаміки підтримують до 120 Вт потужності при 6 Ом. Ці динаміки працюватимуть з більшістю A/V-ресиверів, включаючи 5.1-канальні приймачі та приймачі домашнього кінотеатру.

Внутрішні динаміки посилені, щоб гасити вібрації, а це означає, що якість звуку не погіршиться при збільшенні гучності. Якщо ви шукаєте динаміки, які точно відображають те, що ви відтворюєте через них, але не хочете йти так далеко, як студійні монітори, це чудова золота позиція.

Якщо ви купуєте їх як частину системи домашнього кінотеатру, обов’язково ознайомтеся з відповідним динаміком центрального каналу ELAC Debut 2.0 C6.2 .

Цікаво: Компанія Google припинила випуск розумної колонки Home Max.

Найкращий динамік для музики: Kali Audio LP-6 V2

Якщо ви серйозно ставитеся до музики або займаєтеся аудіо чи відео, стандартні колонки не будуть ідеальними. Натомість вам знадобиться пара моніторних динаміків, призначених для критичного прослуховування, як-от Kali Audio LP-6 V2 .

LP-6 використовує 6,5-дюймовий низькочастотний динамік і 1-дюймовий високочастотний динамік з м’яким куполом для чітких високих, які не надто скрипучі, і низьких частот, які мають дивовижну вагу. У версії V2 цього динаміка низькочастотний динамік має меншу масу, ніж оригінал, що забезпечує більшу чіткість басів.

У цій останній ітерації Kali Audio LP-6 також покращено налаштування порогового еквалайзера. Це серія перемикачів на задній панелі кожного динаміка, що дозволяє встановлювати, чи стоять динаміки біля стіни чи сидіти на столі, і формувати звук відповідно до ваших налаштувань.

Kali Audio LP-6 V2 пропонує кілька різних варіантів підключення, але оскільки це живі монітори, вони можуть бути не такими, як ви очікували. Для збалансованого підключення ви отримуєте роз’єми TRS і XLR 1/4 дюйма, а для незбалансованих – роз’єми RCA.

Щоб отримати максимальну віддачу від цих динаміків, вам знадобиться аудіоінтерфейс. Якщо все, що ви робите, — це слухати музику через динаміки, простий інтерфейс, як-от Focusrite Scarlett Solo , ідеально працюватиме з входами RCA на динаміках.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version