Home Новини сучасних технологій Названо найочікуваніші смартфони в травні 2021 року

Названо найочікуваніші смартфони в травні 2021 року

0

Останнім часом, практично кожного місяця, виходять деякі нові смартфони і питання вибору нового пристрою для себе стає все складнішим і складнішим. Якщо ви давно мріяли придбати собі смартфон, та ще й полюбляєте ексклюзив, то зараз буде названо найочікуваніші смартфони в травні 2021 року, які вам можуть підійти.

Першим смартфоном можна назвати Asus Zenfone 8, який в черговий раз підніме планку якості смартфонів (самі користуємося смартфонами Asus і вони жодного разу не підводили). Новинка від Asus отримає 5,9-дюймовий AMOLED дисплей з частотою оновлення дисплея 120 Гц. Працює смартфон від Snapdragon 888 в парі з 6 Гб (і до 16 Гб) оперативної та 128 Гб (або 256 Гб) внутрішньої пам’яті. Живиться смартфон від акумулятора 4000 мАг, який можна заряджати за допомогою швидкої зарядки потужністю 30 Вт. Також він отримав основну 64 Мп камеру, ширококутну 12 Мп та макрокамеру.

Смартфон вже офіційно представлений і в найближчий час надійде в продаж в Украні.

Наступна новинка, яка буде доступна в найближчий час - ZTE Nubia Z30 Pro. Цей смартфон офіційно представлять 20 травня, а в продаж він повинен надійти до кінця місяця. На даний момент, про смартфон відомо не так багато, але з тієї інформації, яка вже з’являлася в мережі, відомо, що він отримає квадрокамеру із 100-кратним цифровим зумом. Головна особливість цього смартфона (або найбільший недолік, час покаже) стане підекранна камера.

Останній смартфон, який ми побачимо в цьому місяці - Sony Xperia Pro. Цей смартфон вже був представлений давно, але в Україні він почне продаватися тільки цього місяця і це при умові, що офіційний реліз знову не перенесуть. Напевно найбільша особливість цього смартфона, це можливість його використання екраном для камер Sony Alpha. Для цього він навіть отримав спеціальний роз’єм microHDMI.

Також цей смартфон отримав великий 6,5-дюймовий OLED дисплей. Працює смартфон від Snapdragon 865 5G в парі з 12 Гб оперативної пам’яті та 512 Гб внутрішньої. Живиться смартфон від акумулятора 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.



NO COMMENTS

Exit mobile version