Home Новини сучасних технологій Названо найочікуваніші смартфони, які презентують в 2021 році

Названо найочікуваніші смартфони, які презентують в 2021 році

0

Цей рік в нас розпочався досить продуктивно і вже було показано багато класних смартфонів. До них можна віднести лінійку смартфонів Samsung Galaxy S21 та смартфон Xiaomi Mi 11 (Xiaomi Mi 11 Pro пердставлять в найближчий час).
Сьогодні ж було названо найочікуваніші смартфони, які презентують в 2021 році, до яких (як не дивно), ввійшло досить багато смартфонів, які повинні вразити нас в меншій або більшій мірі.

iPhone 13

Смартфони Apple iPhone 13 (або ж iPhone 12s), безсумнівно, є найочікуванішими майбутніми смартфонами, але чекати на них ще досить довго, оскільки вони, ймовірно, не вийдуть раніше вересня.

Можливо, для цих нових моделей відбудуться великі оновлення: екрани з високою частотою оновлення, 1 ТБ пам’яті, вбудовані сканери відбитків пальців та менший “чубчик”. Також ходять чутки, що смартфони отримають перископічну камеру, яка дозволить збільшити діапазон оптичного збільшення.

З впевненістю можна сказати, що вони будуть дуже потужними, і що Apple, ймовірно, запропонує той самий асортимент телефонів, що і в серії iPhone 12 – маючи на увазі iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max.

OnePlus 9

Названо найочікуваніші смартфони, які презентують в 2021 році

Реліз смартфона OnePlus 9 очікується в березні або квітні. Він має запропонувати більше флагманських можливостей за дешевшу ціну (в порівнянні з Galaxy S21).

Ймовірно, що лінійка включатиме OnePlus 9, OnePlus 9 Pro та, можливо, і зовсім нову модель OnePlus 9E.

Що стосується того, чого очікувати, то всі три телефони можуть використовувати топовий чіпсет Snapdragon 888, і вони, ймовірно, також матимуть екрани з високою частотою оновлення, а модель Pro, ймовірно, запропонує принаймні 120 Гц.

Ми ще не знаємо про них дуже багато, але витоки свідчать про те, що стандартний OnePlus 9 буде мати 48-мегапіксельну основну камеру, 48-мегапіксельну надшироку і невідомий третій об’єктив, а також 8 ГБ оперативної та 128 ГБ пам’яті, в той час як OnePlus 9 Pro, мабуть, буде єдиним із трьох, хто має сертифікацію IP68 щодо водо- та пилостійкості.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 - продовження популярної лінійки Galaxy Z Fold. Він повинен отримати все найкраще від попередніх смартфонів лінійки.

Окрім великого складного екрану, очікується, що новинка отримає підтримку S Pen від Samsung, буде мати вбудовану камеру та, можливо, навіть мати світлову смужку RGB на шарнірі.

Також очікується, що випуск смартфона може відбутися в червні. Деякі інформатори вважають, що реліз відбудеться в другій половині 2021 року. Точна дата ще не повідомлялася.

Huawei P50

Раніше смартфони флагманської лінійки Huawei P показували прекрасні результати. Вони мали найкращі камери, які ви знайдете на флагманських смартфонах.

P50 Huawei, ймовірно, буде не виняток, але поточні санкції проти Huawei негативно впливають на те, що в них немає доступу до сервісів Google. Якщо ви можете жити без них,то Huawei P50 може бути вартим того, щоб його очікувати.

Ми поки що мало знаємо про цей смартфон, але, швидше за все, в ньому буде використовуватися високоякісний чіпсет Kirin 9000, який використовується в лінійці Huawei Mate 40. Також ходять чутки, що Huawei P50 Pro матиме 6,6-дюймовий вигнутий екран. Але камера, швидше за все, буде зіркою шоу, і поки це загадка.

Це може не бути загадкою надовго, оскільки лінійка Huawei P50, ймовірно, вийде в кінці березня на основі попередньої форми.

LG Rollable

Телефон LG Rollable - це смартфон з надзвичайним дизайном, оскільки такого дизайну ви не зустрінете на інших смартфонах - смартфон з прокручуваним екраном дійсно виглядає круто.

LG підтвердила, що телефон існує і вийде в реліз вже цього року (2021). Нещодавно LG представили короткий тизер і показала, що телефон розширюється від смартфона до розміру планшета і все це без необхідності складання.

У тизері показано лише екран, що розтягається в одному напрямку, але на основі патенту це може бути пристрій, який дозволяє розширити як лівий, так і правий край екрана.

Згідно з витоками даних, він може розширитися з 6,8 дюйма до 7,4 дюйма. Плюс до того, що патент під назвою „LG Rollable“ включає в себе згадування про електронну ручку (стилус). Цілком йомовірно, що він буде конкурувати із Galaxy Z Fold 3.

Ми також чули, що він може мати топовий чіпсет Snapdragon 888, 16 ГБ оперативної пам'яті та акумулятор на 4200 мАг. LG Rollable, мабуть, буде дуже дорогим і нішевим, але, звичайно, це звучить цікаво.

Oppo Find X3

Oppo не таке велике ім'я, як Samsung чи OnePlus, але останніми роками вони роблять телефони, які конкурують з багатьма топовими смартфонами.

Насправді вони могли б бути більш захоплюючими та інноваційними, ніж більшість відомих флагманів, оскільки чутки припускають, що Oppo Find X3 Pro матиме макрокамеру, яка могла б функціонувати трохи як мікроскоп, із 25-кратним збільшенням та підсвічуванням навколо об’єктива.

Телефон може додатково мати NFC, який працює як на передній, так і на задній панелі смартфона.

Окрім цього, технічні характеристики звучать наскрізно, розмова про роздільну здатність 3K, екран із високою частотою оновлення, швидку зарядку тощо. І вам не доведеться довго чекати, оскільки ми очікуємо, що лінійка Oppo Find X3 з’явиться на початку року.

Nokia 10

Ми довго чекали Nokia 10, настільки, що вона пережила кілька імен, відколи про неї почали ходити чутки - спочатку вважалося, що вона запускається як Nokia 9.1, але з часом це змінилося на Nokia 9.2, 9.3 і тепер Nokia 10.

Чи буде 2021 рік тим роком, коли нам покажуть цей смартфон - невідомо. Чутки вказують на підекранну селфі-камеру, сапфірове скло, раму з нержавіючої сталі та топовий чіпсет Snapdragon 888, тож це може бути навіть дуже преміум-телефон.

Також говорять про те, що він має зовсім іншу настройку камери, ніж пента-лінза Nokia 9 PureView, хоча неясно, якими способами вона буде відрізнятися.

iPhone SE 3

Незважаючи на те, що лінійка iPhone 13, безумовно, є найбільш очікуваною з майбутніх телефонів Apple, компанія також може випустити наступника iPhone SE (2020) у 2021 році.

Наразі ми чули дуже мало про iPhone SE 3, і є всі шанси, що ми не побачимо його пізніше, але якщо він з’явиться цього року, то, ймовірно, матиме чіпсет A14 Bionic (такий самий, як iPhone 12).

Також говорять про iPhone SE Plus, який може стати iPhone SE 3. Вважається, що він отримає більший екран - 5,5 або 6,1-дюймовий. Не зрозуміло, чи збереже iPhone SE 3 фізичну кнопку Додому та великі рамки - дизайн, який стає все більш застарілим.

Samsung Galaxy Note 21

Найбільше питання про лінійку Samsung Galaxy Note 21 полягає в тому, чи вона взагалі вийде на ринок. При цьому поширюються чутки про те, що Samsung планує припинити розробку лінійки Note - те, що здається більш життєздатним зараз, коли Samsung Galaxy S21 Ultra вийшов із підтримкою S Pen.

На даний момент здається ймовірним, що дні Note пронумеровані, але ми все одно можемо отримати Samsung Galaxy Note 21.

Поки що насправді немає новин про те, що він буде пропонувати, але, як зазвичай, для цієї лінійки можна очікувати стилус S Pen, великий екран, щоб максимально використовувати його, і велику потужність. Якщо Samsung Galaxy Note 21 все-таки запуститься, ми, мабуть, побачимо його в серпні або близько цього року.

Sony Xperia 1 III Compact

Окрім очікуваної Sony Xperia 1 III , ходять чутки, що компанія може запустити Sony Xperia 1 III Compact, і саме цей телефон нас більше хвилює, оскільки в наш час не так багато компактних телефонів високого класу.

Подейкують, що у нього може бути 5,5-дюймовий екран і верхній чіпсет середнього класу, хоча ми сподіваємось на висококласний. Ми мало знаємо про Compact і про стандартну Sony Xperia 1 III, але, очікується, що їх покажуть в першій половині цього року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version