Реклама

Названо найпопулярніші міфи про смартфони

Останні Новини

Міфи про телефони, а зараз уже про смартфони, почали з’являтись ще дуже давно. Їх є справді велика кількість, відповідно і така ж кількість людей вірять в них і поширюють їх і сьогодні. В більшості випадків в такого типу непідтверджену інформацію вірять старші люди, правда інколи вони переконують і молоде покоління в шкоді цих пристроїв. Зараз же буде названо найпопулярніші міфи про смартфони та наскільки це все правда.

Розпочнемо із міфів про характеристики смартфона. До прикладу, говорять, що чим більший екран на телефоні, тим краща якість зображення очікує вас на ньому. Є хтось, хто вірить в ці слова?! Маю надію, що ні, адже розмір екрану не є ознакою якості зображення. Особливо не варто розраховувати на високу якість картинки на великих екранах бюджетних смартфонів. Увагу варто звертати на дозвіл екрана, як мінімум.

А як щодо того, що чим більше процесор вашого смартфона має ядер, тим він кращий? Тільки не кажіть, що вірити в це. Сьогодні уже всі повинні знати, що потужність процесора залежить від техпроцесу, за яким він розроблявся, а сама продуктивність смартфона – від оптимізації його прошивки.

Черговий міф стосується нашого з вами здоров’я. Зокрема мова йде про досить серйозне захворювання – рак головного мозку, і за версією людей, які поширюють цю інформацію, саме мобільний зв’язок впливає на виникнення даного захворювання. Правда нікого не хвилює те, що дана інформація ніяк не підтверджена, і більше шкоди нашому здоров’ю наносять наші шкідливі звички, а не стільниковий зв’язок.

Ще один міф говорить про шкідливість вишок 5G і навіть більше, що даний стандарт зв’язку може заразити нас коронавірусом. Ну це вже занадто, так як технології розвиваються, і мікрохвилі, що передають 5G не можуть проникати крізь шкіру, тим більше переносити захворювання. Та й українцям в цьому плані хвилюватись узагалі немає чого, адже в нас ще не всі населені пункти отримали 4G, не те, що б розвиватись далі.

І ще два міфи стосуються використання смартфонів в транспортних засобах. Зокрема, наземний транспорт, автомобілі, автобуси, і т.д., приглушують якість зв’язку. На ділі це не так, адже погіршення сигналу пов’язане із рухом, в процесі якого смартфон весь час намагається зловити якнайкращий зв’язок. Також багато користувачів вірять в те, що користуватись смартфоном на борту літака не можна і його потрібно повністю вимикати. Раніше так і було, із старими мобільними телефонами, зараз же достатньо ввімкнути авіарежим і користуватись смартфоном без стільникового зв’язку.

Також нещодавно було названо основні причини, чому бюджетні смартфони скоро втратять актуальність.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 найшвидших зарядних пристрої у світі

Hypercharge від Xiaomi був оголошений китайським виробником у 2021 році як найшвидший зарядний пристрій на планеті. Пристрій обіцяє зарядити акумулятор мобільних телефонів преміум-класу всього за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -