Home Новини сучасних технологій Названо оптимальні Android – смартфони в різних цінових категоріях

Названо оптимальні Android – смартфони в різних цінових категоріях

0

Покупка нового смартфона завжди важка і заодно захоплююча справа. Зробити вибір в сторону одного або іншого смартфона досить складно, оскільки часто смартфони мають схожі характеристики, але можуть відрізнятися по оптимізації, швидкості роботи, ціні і тому подібне. Також часто важливу роль при виборі смартфона для себе грає роль відношення смартфона до певного класу. Щоб ваш вибір був не такий складний і не займав купу вашого вільного часу, нами буде названо оптимальні Android – смартфони в різних цінових категоріях. Перелік не буде великим, оскільки зазвичай ми вибираємо найперший смартфон, який потрапляє в наше поле зору.

Бюджетний сегмент

В бюджетному сегменті можна знайти велику кількість різноманітних смартфонів під різними брендами. Деякі з них можуть бути дещо кращими і при цьому не дорогими, інші ж можуть мати гірші характеристики, але за рахунок бренду будуть дорожчими. В бюджетному сегменті доступні як смартфони від Xiaomi, Realme, так і від Samsung. На комапнії Samsung і зупинимося, а саме на смартфоні Galaxy A21s. Цей смартфон відрізняється від своїх конкурентів дизайном, який не схожий на бюджетний та розмірами екрану (6.5 дюймів HD +).

Крім цього, цей смартфон отримав квадрокамеру з основною на 48 Мп (інші три включають 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп ) та фронтальною на 13 Мп. Також він отримав 3ГБ оперативної та 32 Гб внутрішньої пам’яті (можна розширити до 512 Гб). Працює смартфон від Samsung Exynos 850. Живиться він від акумулятора на 5000 мАг та працює на OC Android 10. Вартість такого смартфона складає 4800 грн.

Середньобюджетний сегмент

Зараз переходимо до середньобюджетного сегменту і тут в нас розмістився смартфон від компанії Xiaomi - Redmi Note 10. Цей смартфон отримав великий 6.43 дюйма з Full HD + екран. Працює смартфон від Qualcomm Snapdragon 678 з 4ГБ оперативної та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. Живиться Redmi Note 10 від об’ємного акумулятора на 5000 мАг, чого вистачить на цілий день активного користування смартфоном. Також він підтримує швидку зарядку — 33 Вт. Стосовно камер, то він оснащений квадрокамерою 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп та фронтальною 13 Мп. Це оптимальний смартфон за свою ціну — 5400 грн.

Субфлагманський сегмент

До цього сегменту віднесемо ще одного представника Xiaomi - Poco X3. Цей смартфон отримав неймовірну популярність саме за своє співвідношення якість-ціна та характеристики, які важко зустріти в цьому сегменті. Цей смартфон отримав процесор Qualcomm Snapdragon 732G в парі з 6 ГБ оперативної та 64 ГБ внутрішньої пам’яті (можна розширити до 256 ГБ). Ви також отримуєте великий 6,67-дюймовий екран з частотою оновлення 120 Гц. Традиційно для смартфонів Xiaomi, він отримав квадрокамеру 64 Мп + 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп та фронтальну на 20 Мп, а також модуль NFC. Живиться смартфон від акумулятора на 5160 мАг. Придбати такий смартфон можна за 6700 грн.

В сегмент субфлагманів варто додати ще один смартфон, який також отримав непогані характеристики, але по ціні дещо дорожче попереднього - Galaxy A52.

Цей смартфон отримав 6,5-дюймовий Full HD + екран та стильний дизайн, який вирізняє його в своєму сегменті. Можна сказати, що його дизайн більше схожий до флагманських смартфонів Galaxy S21. Працює смартфон від процесора Snapdragon 720G в парі з 4 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішної пам’яті. Живиться смартфон від акумулятора на 4500 мАг, чого цілком достатньо для 1-2 днів користування. Також смартфон оснащений модулем NFC. Стосовно камер, то він отримав квадрокамеру 64 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп та фронтальну камеру на 32 Мп. В цілому, це відмінний смартфон для повсякденного користування, а його вартість складає 10 000 грн.

Про флагманські смартфони (водонепроникні) в нас є окремий матеріал, з яким можете ознайомитися за посилання. Також варто ознайомитися з найпопулярнішими флагманськими смартфонами серед українців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version