Home Новини сучасних технологій Названо основні недоліки месенджера Viber, які відлякують українців

Названо основні недоліки месенджера Viber, які відлякують українців

0

Месенджер неймовірно популярний серед українців різних вікових категорій і використовують його вже не лише для особистих розмов, а й для ділових зустрічей, пересилання документів та багато іншого. Заперечувати той факт, що Viber багатофункціональний, ніхто не буде, але він, як і всі месенджери, не позбавлений недоліків, які відлякують не тільки українців, а й інших користувачів в сусідніх країнах. Ми не будемо перераховувати всі проблеми та незручності месенджера, а тільки основні, які зустрічаються більшості користувачів.

  1. Спам

Спам це така річ, яка зустрічається не тільки у Viber, а й у WhatsApp і рідше Telegram. Невідомо, чому саме Вайбер і Ватсапп так сильно облюбували рекламщики та шахраї, але факт залишається фактом, месенджер перенасичений спамом.

Всі ми цінуємо боротьбу розробників Viber із спамом, але на жаль, результативність цієї боротьби не настільки висока, як очікують всі користувачі. Будемо надіятися, що вони створять справді ефективний інструмент, який захистить більшість користувачів від цієї проблеми і подразнюючого фактору.

Цікаво: Які є нові функції у Viber і як ними користуватись?

  1. Відсутність вільного простору в смартфоні = життя без Viber.

Напевно це та проблема, яка дратує найбільше, особливо, якщо порівнювати Viber та Telegram. Якщо на вашому смартфоні відсутній вільний простір, або ж його неймовірно мало, в месенджер ви не зможете ввійти доти, доки не очистите свій смартфон. Насправді, це максимально неправильно, оскільки в найбільш необхідний момент, ви просто не зможете ввійти в месенджер та прочитати важливе повідомлення. Особливо тут вражає те, що саме Вайбер найбільше засмічує смартфон і якось дивно читати, що месенджер забороняє користуватися смартфоном через відсутність пам'яті.

Той же Телеграм, при відсутності вільного простору попереджає користувача про таку проблему, але все рівно дозволяє користуватися ним і пропонує вирішення проблеми.

  1. Переривання дзвінків і спроби підключитися

Також часто зустрічається така проблема, як переривання розмови і…"Спроба Підключення". В Україні, де практично в кожному місті є 4G (або ж домашній Wi-Fi) дивно бачити, що ви не можете розмовляти з іншим користувачем через те, що погана мережа.

Вже нічого не будемо говорити й про якість відеодзвінків, там "спроби підключення" ще частіші.

Цікаво: Відомо, як вберегти себе від крадіжки коштів через Viber.

  1. Розмови з тишою

Дана проблема спостерігається рідше, але на неї також скаржиться багато користувачів. От ви зателефонували комусь, розмовляєте і вроді би все добре, але потім розумієте, що ваш співрозмовник "тільки що повернувся" і не чув останні 30-40 сек розмови.

Причини цього невідомі, а в техпідтримці тільки говорять, що з їхньої сторони все добре і проблема… в інтернеті. Знову ж таки, дана причина могла бути актуальною ще років так 10 тому, коли інтернет був просто жахливий, але зараз, ну це вже взагалі несерйозна причина.

Що Ви, користувачі месенджера Viber, думаєте про це? Дані причини масові чи поодинокі?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version