Реклама

Названо основні способи покращення роботи Android-смартфона

Останні Новини

Покращення роботи смартфона – тема, якою цікавляться багато власників даних пристроїв. Особливо це цікавить тих, хто не бажає замінювати свій смартфон на нову модель, а має намір покращувати роботу свого смартфона самостійно. Загалом, на усіх смартфонах є перелік налаштувань, які ви підлаштовуєте під себе, але є і інші опції, які частково приховані. Зараз же буде названо основні способи покращення роботи Android-смартфона.

Так, мова тут йде про використання режиму розробника для покращення роботи смартфона. Зараз ми його і розглянемо.
Для початку варто зазначити, як активувати режим розробника. І отримати доступ до режиму розробника можна перейшовши в налаштування смартфона, далі в розділ «про телефон» - «номер збірки». Наступним кроком стане натискання п’ять разів на строку «номер збірки», після чого у вас повинне з’явитись повідомлення – «ви стали розробником». Далі в меню налаштувань вам стане доступний розділ «для розробників», в якому ви знайдете різноманітні опції.

Для покращення роботи вашого смартфона, для початку варто звернути увагу на пункт «працюючі додатки». Тут ви побачите перелік додатків, які використовують оперативну пам’ять телефону та непотрібні додатки є можливість відключити. Також досить сильно на роботу смартфона впливає сам екран, зокрема використання анімацій. В режимі розробника ви також можете налаштувати дану функцію, до прикладу скоротити швидкість відтворення анімації, а то й взагалі вимкнути.

Налаштування інших параметрів уже залежатиме від вас, так як тут ви можете як налаштувати режим економії заряду, роботи додатків, так і роботу інших параметрів. В будь-якому випадку, використання як стандартних налаштувань типу налаштування яскравості, використання енергозберігаючого режиму, тощо, впливатимуть на процес роботи вашого смартфона, так і налаштування інших параметрів через режим розробника дозволить покращити роботу пристрою загалом.

Також нещодавно було названо найпростіший додаток, який може створити загрозу безпеці вашому смартфону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як визначити, що вас заблокували у WhatsApp та що робити в таких випадках

Як ми зазначали в нашій попередній статті про недоліки месенджера WhatsApp , скільки б недоліків та негативу не було...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -