Реклама

Названо причини, чому не можна залишати знайдений смартфон собі

Останні Новини

Сьогоднішня стаття стосується теми знайдених смартфонів. Спеціалістами в даній сфері було названо причини, чому українцям і не тільки, не можна залишати знайдений смартфон собі. Ми виділили п’ять основних причин.

Перша причина стосується вашої безпеки. Смартфон, який ви знайшли не рекомендується забирати собі, не дивлячись на місце його знахідки. Такий телефон може бути спеціально підкинутим і навіть може виявитись “мимовільним” вибуховим пристроєм. Невідомий вам пристрій може мати проблеми із акумулятором, що може призвести до вибуху при спробі його зарядки.

Друга причина це те, що смартфон раніше міг бути викрадений. Тому якщо ви вирішити привласнити його собі, відповідно з подальшим ввімкненням пристрою, вами може зацікавитись поліція.

Третя причина також стосується неправомірних дій, а саме смартфон може містити в собі інформацію пов’язану із злочинними діями, наркоторгівлею, тощо. Надалі вам прийдеться доводити, що ви не маєте відношення до даних дій.

Четверта причина, чому не можна залишати знайдений смартфон собі полягає в тому, що телефон міг бути навмисно втрачений. Шахраї практикують таку схему із недорогими пристроями, при цьому заховуючи у пристрій троян. Відповідно до чого, в майбутньому, при введенні персональних даних, зокрема банківських, вони можуть бути викрадені.

П’ята причина досить схожа із другою. Навіть якщо власник смартфону просто його втратив, він надалі може звинуватити вас у крадіжці, тим більше якщо ви залишите пристрій у себе, а не віднесете у правоохоронні органи.

В будь-якому випадку, ми б рекомендували вам утриматись від бажання залишити собі знайдений ґаджет. Ніколи не можна вгадати, ким і з якими цілями він використовувався.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено відео-тизер для смарт-екрана HiCar Huawei

Сьогодні, 28 жовтня 2020 року, було представлено відео-тизер для смарт-екрана HiCar Huawei. Запуск розумного екрана для автомобілів запланований на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -