Home Новини сучасних технологій Названо сервіси, які роблять серфінг по інтернету зручним та безпечним

Названо сервіси, які роблять серфінг по інтернету зручним та безпечним

0

У наш час серфінг по інтернету – це не дуже безпечна справа. Шахраї і віруси майже на кожному кроці. Цілком логічно, що проблема конфіденційності та збереження особистих даних тепер на першому місці. Саме для цього була зроблена ця добірка, яка допоможе захистити себе в мережі.

Антивірус в браузері

Не хочете або не маєте місця для встановлення антивіруса на ПК? Нічого страшно, ви можете скористатися онлайн-антивірусом. Один з них – це Dr.Web. Він дає можливість завантажити на їх сайт файл, який ви хочете перевірити. З цим Dr.Web справляється дуже вправно, але є один мінус – це максимальний об’єм файла 10 МБ.

Як користуватися цим сервісом? Просто слідуйте за інструкцією:

  • На сайті натисніть на кнопку “Вибрати файл”.
  • Потім знайдіть необхідний файл і завантажте його на сайт.
  • Натисніть кнопку “Перевірити”, після цього ваш файл буде перевірений на віруси.

Цікаво: Названо найпопулярніші обмани українців в інтернеті.

Перекладач у браузері

Погодьтеся, що в деякі моменти треба швидко щось перекласти. Для цього були створені різноманітні перекладачі. Самий популярний сервіс – це Google Перекладач. Все що треба, це ввести у пошуковий рядок “перекладач”. Вибрати мову, якою написаний текст і мову на яку треба перекласти. Також ви можете відразу вставити текст не вибираючи мову, після чого перекладач сам її знайде.

Створення пароля за допомогою генератора

Такі сайти генерують випадкові паролі. Також ці сервіси мають налаштування, в яких можна вибрати довжину, складність пароля та багато іншого. Все що треба, це знайти будь-який сайт-генератор і скористатися ним. Рекомендується генерувати паролі довжиною більше, ніж 10 символів.

Сервіс для коротких посилань

Вам потрібно швидко скоротити довге посилання? Саме для цього були створені спеціальні сайти, які це роблять. Просто знайдіть будь-який і введіть на ньому в рядок необхідне посилання. Натисніть певну кнопку, після якої з’явиться вкорочене посилання.

Також нещодавно було названо 5 порад, як в Інтернеті випадково не витратити гроші на вітер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version