Home Новини сучасних технологій Новий тариф від Lifecell за 150 грн в рік.

Новий тариф від Lifecell за 150 грн в рік.

0

 Оператор lifecell створив тариф “Смарт Лайф Феномен”. Суть його в тому, що хвилини та інтернет не пропадають після місяця використання, а дійсні рік.

Тариф "Смарт Лайф Феномен" унікальний та має багато своїх переваг. Він коштує всього 150 грн за рік користування. Один з керівників Lifecell, розповів детальніше про нову акцію. Абонент буде оплачувати вартість тарифу одноразово та користуватись послугами до повного вичерпання. Тобто, залишок хвилин та Гб не закінчиться через чотири тижні, а буде дійсний цілий рік. Користувач зможе їх використати в будь-який зручний час.

Цікаво: Компанія Lifecell почала співпрацювати з біржою криптовалют.

Загалом тариф буде мати 750 хв на всі мережі по Україні та 20 Гб інтернету. Підключити його можна двома способами. Нові абоненти зможуть купити SIM карту, а вже зареєстровані люди - перейти, набравши комбінацію *439# (вартість 50 грн). 

Ціна самого тарифу фіксована - 150 грн, але для людей, які вже є абонентами lifecell вартість становить 130 грн. Користувачі, які вирішили перейти на Lifecell від інших операторів, заплатять ще менше - 50 грн.

Підключити дану акцію можна буде до 29 березня 2022 року. Після того, як закінчиться рік користування тарифом, або вичкрпаються усі його послуги, абоненти автоматично перейдуть на тариф "Смарт Лайф". Усю детальну інформацію можна прочитати на офіційному сайті оператор Lifecell.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version