Реклама

Названо шість причин, через які можуть заблокувати ваш обліковий запис WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Незважаючи на те, що WhatsApp є сприятливим полем для обміну інформацією в чатах, в яких ціниться конфіденційність, WhatsApp має правила та політику використання, порушуючи які, ваш обліковий запис можуть заблокувати. Щоб ви не були здивовані повідомленням про блокування, ми назвемо вам шість причин, які можуть вплинути на тимчасове (або ні) блокування вашого облікового запису. 

Цікаво: WhatsApp: 5 фактів про наскрізне шифрування програми.

1. Використання неофіційних версій 

Нещодавно WhatsApp опублікував сповіщення про можливе скасування облікових записів тих, хто використовував деякі модифіковані версії програми для обміну повідомленнями, такі як WhatsApp GB або WhatsApp Plus. 

Оскільки вони розроблені третіми сторонами, ці програми порушують Умови використання WhatsApp, а також створюють ризики для безпеки користувачів. 

Адже без належного захисту персональні дані вразливі, будучи відкритим полем для хакерів. Крім того, зміна зовнішнього вигляду розмов через неофіційні функції також може вплинути на можливі покарання. 

2. Додавання незнайомих контактів в групи, без їхнього дозволу

Якщо ви додаєте контакти в групи невідомих користувачів, дуже ймовірно, що вас заблокують і повідомлять про це. Тому не робіть цього без попереднього дозволу. 

Ця практика дуже поширена у тих, хто продає курси або продукти в Інтернеті, враховуючи, що їм потрібна велика кількість контактів, включаючи щоденні цілі. 

Кожен, хто ділиться контактами без попереднього дозволу, також потрапляє в список можливих банів. Тому завжди дійте по совісті і питайте перед будь-якими діями. 

Цікаво: WhatsApp може отримати функцію, яка запобігає викраденню вашого облікового запису.

3. Спам в месенджері  

Надсилання численних повідомлень кільком контактам може створювати спам, що є практикою, яку засуджує WhatsApp. Якщо про ваш обліковий запис буде повідомлено, його можуть забанити. Тож це скоріше попередження, про яке вам слід знати. 

4. Поширення фейкових новин 

Кожен, хто пересилає фейкові повідомлення, може бути забанений у WhatsApp, який має кілька функцій для визначення так званих фейкових новин. 

Щоб не поширювати фейкові новини, радимо завжди шукати інформацію на надійних сайтах, а також перевіряти достовірність того, що буде передано перед розповсюдженням повідомлень. 

5. Незаконний збір особистих даних 

Збір особистих даних користувачів за допомогою ручних або автоматизованих інструментів є ще однією забороненою практикою WhatsApp. 

Незалежно від мети, це завжди буде вважатися неправомірним і караним. 

Цікаво: Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp.

6. Незаконні дії в додатку 

Переслідування, погрози, переслідування або будь-які дії, що порушують законодавство Бразилії, є незаконними діями, які можуть призвести до видалення вашого облікового запису WhatsApp. 

У переліку протизаконних практик є також порушення авторських прав, видавання себе за іншу особу або поширення фейкових новин. 

Цікаво: WhatsApp матиме ексклюзивний чат, щоб повідомляти вам про новини в програмі

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено найменший в світі кнопковий телефон

Сьогодні було представлено найменший в світі кнопковий телефон. Компанія Zanco завершила збирати на нього кошти і зараз розпочалися попередні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -