Реклама

Названо смартфони, які більше не будуть підтримувати месенджер WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Facebook, яка є власником месенджера WhatsApp, готується до чергового великого оновлення, яке відбудеться 1 листопада. Традиційно для Facebook і WhatsApp, тихо воно не пройде, оскільки з 1 листопада, багато користувачів не зможуть користуватися месенджером на своїх смартфонах. Відповідно до цього, зараз буде названо смартфони, які більше не будуть підтримувати месенджер WhatsApp.

Останнім часом, все більше розробників додатків, з випуском чергових оновлень відмовляються від тих чи інших смартфонів. Причиною цьього є те, що більшість застарілих смартфонів не зможуть передавати той функціонал додатків, які розробники додають в нього. Зазвичай, страждають ті смартфони, які були випущені багато років тому і вже не відповідають мінімальним системним вимогам більшості додатків.

Facebook пішли тим же шляхом і також вирішили відмовитися від підтримки месенджера на низці смартфонів. Якщо конкретніше, то месенджер WhatsApp, з 1 листопада, буде недоступним на всіх смартфонах, які працюють під управлінням ОС Android 4.0.4 (і старіших) та iOS 9 (і старше). На щастя, кількість смартфонів, які працюють під управлінням цих версій Android та iOS вже не так і багато, тому більша частина користувачів можуть і не відчути ці оновлення.

В Facebook порекомендували власникам смартфонів, які більше не будуть підтримувати WhatsApp, придбати смартфон на новій версії ОС та зробити резервні копії своїх чатів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы три варианта TWS-наушников, на которые стоит обратить внимание

Стаття доступна українською...Беспроводные наушники на рынке представлены уже достаточно давно, правда есть еще много пользователей, которые ими до сих...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -