Home Новини сучасних технологій Названо вражаючі заробітки індустрії мобільних ігор в 2020 році

Названо вражаючі заробітки індустрії мобільних ігор в 2020 році

0

Сьогодні було названо вражаючі заробітки індустрії мобільних ігор в 2020 році. Видання Gameindustybiz, що висвітлює бізнес-сторону індустрії відеоігор, відзвітувало про заробітки мобільного гейминга в 2020 році. Мова йде про більш ніж сотні мільярдів доларів.

$ 143 мільярди – саме стільки, за оцінкою фінансових аналітиків App Annie, витратили гравці на мобільних пристроях в 2020 році. При цьому 66% доходів склали гроші від хардкорних аудиторії PUBG і Honor of Kings. Казуальні ігри принесли близько 23% каси (серед них Roblox і Among Us), а віртуальні казино – решту 11%. При цьому у таких проектів більше завантажень, що, втім, не так добре позначається на прибутку.

Середній час на добу, який люди проводять за мобільним Геймінг, зросла в порівнянні з 2019 роком на 20% і склало 4,2 години в день. Число завантажень також зросла на 7% - до 218 млрд. Аналітики пов'язують це з пандемією і пророкують мобільного ігрової індустрії виручку в $ 120 мільярдів на рік.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version