Реклама

Недорогий смартфон Realme із яскравим AMOLED – екраном суттєво подешевшав

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Придбати справді непоганий смартфон із відмінними характеристиками досить складно, оскільки ринок завалений різними смартфонами і не завжди якісними. Сьогодні спробуємо дещо виправити ситуацію і назвемо недорогий смартфон Realme із яскравим AMOLED – екраном, який суттєво подешевшав. Мова зараз піде про смартфон Realme 8.

Realme 8 оснащений екраном з матрицею Super AMOLED від Samsung з такими характеристиками: діагональ 6,4", яскравість до 1000 ніт, роздільна здатність 1080×2400 FHD+. Навіть в сонячний день зображення буде чітким і без відблисків.

Цікаво: Названо бюджетний смартфон з топовими характеристиками.

Смартфон дуже зручний завдяки зменшеним габаритам та хваткому гранованому корпусу. Тонесенький силует товщиною 8 мм надає чорному або сріблястому девайсу сучасний вигляд, а невелика вага в 177 гр. підвищує експлуатаційний комфорт при тривалому використанні. Великоємний АКБ 5000 мАч забезпечує прекрасну автономність навіть у енергозатратних режимах.

Не дивлячись на масштабне  наслідування від молодшого брата 7-ої серії, основні параметри Realme 8 виглядають достатньо переконливо навіть на фоні жорсткої конкуренції з Xiaomi та Samsung Galaxy. 8-ядерний чіпсет Helio G95 видає на AnTuTu Benchmark переконливі 336 тис. пунктів. Недаремно ігровий Helio G95 встановлений в десяток смартфонів Infinix, Motorola, Tecno та Oppo.

У  Realme 8 гарна фронтальна камера 16 Мп, реалізована технологія NFC, присутня підтримка двох Sim-карт і 3,5-мм роз'єм під гарнітуру. Для основних фото і відео передбачена тилова камера 64 Мп. Відеозапис можна вести у роздільній здатності до 4К при 30 к/с.

В смартфоні з заводу присутній 11-й Android і великий резерв пам'яті в 6 Гб оперативки і 128 Гб внутрішнього сховища. Існує версія 8/128 Гб. Обидві моделі підтримують MicroSD до 512 Гб, що є великим плюсом. Не всі смартфони, навіть зі статусом "флагман" передбачають встановлення MicroSD для збільшення внутрішньої пам'яті.

Цікаво: Найпотужніший флагманський Android – смартфон 2021 року розпродають задешево.

Комплект поставки, більш ніж достатній для повноцінної експлуатації: є зарядний модуль із зносостійким дротом, захисна плівка для екрану, корпусний чохол, скріпка для встановлення сімок. Якщо ви бажаєте придбати за невеликі гроші вдало збалансований смартфон з красивим дизайном і виразним дисплеєм, Realme 8 – перший кандидат на придбання.

Враховуючи той факт, що наближаються зимові свята, то варто очікувати, що цей смартфон вийде придбати із знижками в українських інтернет-магазинах. Для прикладу, зараз він продається із знижкою в 1000 грн. Кому цікаво, дивіться більше за цим посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Понад 3 млн користувачів відомих браузерів під загрозою викрадення персональних даних

Сьогодні надійшла інформація, що понад 3 млн користувачів відомих браузерів під загрозою викрадення персональних даних. Згідно з доповіддю компанії...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -