Реклама

Неймовірний дизайн смартфона Honor V40 на живих зображеннях

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше в мережі з’явилося чимало чуток про перший смартфон Honor як самостійно бренду – Honor V40. Неймовірний дизайн смартфона Honor V40 на живих зображеннях опубікував інсайдер RODENT950. Також присутнє порівняння смартфона Honor V40 і Huawei Mate 40 Pro.

Неймовірний дизайн смартфона Honor V40 на живих зображеннях

Зображення опублікував користувач Twitter під ніком RODENT950, який добре відомий своїми попередніми витоками невипущених пристроїв. Судячи з наявних фотоматеріалів, новинка Honor буде сильно нагадувати своїм основним блоком камер лінійку Galaxy S21. При цьому сам задній блок буде подвійним: місцями матовим, місцями переливаються глянсовим.

Нагадаємо, що судячи за наявними даними, в основу Honor V40 ляже процесор MediaTek Dimensity 1000+. При цьому пристрій також отримає 6,72-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Неймовірний дизайн смартфона Honor V40 на живих зображеннях

Основна камера смартфона буде складатися з декількох модулів, частина з яких отримає дозволу 50, 8 і 2 Мп, в той час як селф-камера отримає модулі на 32 і 16 Мп. Ємність акумулятора смартфона складе 4000 мАг, буде підтримка 66 Вт провідний зарядки.

Неймовірний дизайн смартфона Honor V40 на живих зображеннях

Початковою датою анонса вважався сьогоднішній день - 18 січня - але, судячи з найсвіжішими даними від самої компанії, презентація була перенесена на 22 січня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы топ-3 аналоги магазина приложений Google Play

Стаття доступна українською...Практически все мы, для загрузки программ и приложений, используем официальный магазин Google Play. Однако, если в определенный...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -