Реклама

Незабаром Oppo представить три нові концептуальні пристрої

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що незабаром Oppo представить три нові концептуальні пристрої. Як повідомляється, 17 та 18 листопада OPPO проведе свою презентацію  INNO DAY 2020 (вона ж OPPO Future Technology Conference 2020) у Шеньчжені, Китай.

Очікується, що китайська фірма продемонструє свої інноваційні технології на майбутньому заході. Віце-президент OPPO Левін Лю заявив, що компанія представить три концептуальних пристрої на INNO DAY 2020. Китайський підсказник розкрив інформацію про три концептуальних пристрої, які будуть представлені на майбутньому заході.

За словами інсайдера, OPPO випустить складний телефон з інформаційним складанням. Він може бути оснащений технологією камер під дисплеєм. Компанія також може продемонструвати свої розширені функції, пов’язані з камерою, такі як 10-кратне оптичне збільшення, 100-кратне цифрове збільшення та модуль безперервного оптичного збільшення.

Очікується, що китайська фірма також продемонструє свої технології дротового заряджання 125 Вт та бездротову зарядку 65 Вт. Є ймовірність того, що деякі з цих інноваційних функцій стануть доступними на високотехнологічних або флагманських телефонах компанії, що з’являться наступного року.

Тема майбутньої події INNO Day 2020 - "Стрибок у майбутнє", що вказує на те, що OPPO готується розкрити футуристичні технології. На заході компанія також може розповісти про свій план на еру 5G.

Після події INNO Day 2020 OPPO, як очікується, анонсує смартфони Reno5 та Reno5 Pro у Китаї. Нещодавні звіти показали, що Reno5 буде телефоном з Snapdragon 765G SoC із характеристиками, такими як 6,43-дюймовий OLED-дисплей, 32-мегапіксельна фронтальна камера, 64-мегапіксельна чотирьохзадня камера, а також акумулятор 4300 мАг з швидкою зарядкою 65 Вт. Припускають, що Reno5 Pro може керуватися SoC Dimensity 1000+ .

Читайте також: Oppo займеться виробництвом планшетів і ноутбуків.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei та Honor будуть випускати ноутбуки

Нещодавно ми повідомляли, що Huawei подають багато різноманітних патентів для своїх майбутніх ґаджетів. Сьогодні ж, з’явилася інформація, що Huawei...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -