Реклама

В Telegram з’являться платні функції

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Засновник Telegram Павло Дуров поділився новою публікацією на своєму каналі, в якій розповів піідписникам про стратегію розвитку свого месенджера. Дуров зазначив, що з ростом активних користувачів Telegram збільшуються і витрати, в зв’язку з чим програма піддасться деяких змін. Якщо коротко, то в Telegram з’являться платні функції.

Дуров поділився, що раніше всі витрати оплачував зі своєї кишені, проте незабаром месенджер може набрати мільярд активних користувачів, що вимагає відповідного фінансування. У зв’язку з чим засновник Telegram підготував стратегію, якої компанія почне дотримуватися для заробітку коштів.

По-перше, Дуров зазначив, що не стане продавати компанію, як це зробив WhatsApp.

"Telegram потрібен світу як незалежний проект, де поважають права користувачів і забезпечують високу якість сервісу. Telegram повинен і далі служити зразком технологічної компанії, яка прагне до досконалості і цілісності. Сумні приклади наших попередників показують, що це неможливо в складі великої корпорації."

За словами Дурова, компанія почне монетизувати, однак при всьому при цьому, зміни не стануть настільки явними, щоб їх помітили більшість користувачів. Так, сервіси, якими користувачі користуються зараз на безкоштовній основі - залишаться безкоштовними. Однак з'являться і платні можливості, які будуть доступні бізнес-командам і користувачам з розширеними потребами. Дуров також пообіцяв, що в чатах месенджерах НЕ буде реклами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як стерти дані веб-перегляду в Microsoft Edge

Дотримуючись процедури очищення файлів, збережених вашим улюбленим браузером , зазвичай можна виконати в кілька клацань миші. Далі ви можете побачити, як цей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -