Реклама

Нюанси, які потрібно було б виправити, щоб користування Інтернетом виглядало ще більш комфортним

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як гадаєте, якби саме Ви – читач даної статті, були розробником такої глобальної мережі як Інтернет, зуміли б виправити всі недоліки, які наразі Вас не влаштовують? Думаю, що ні. Чому?

А все тому, що в ті роки це вже виглядало фантастично та ніхто не міг зрозуміти, як можна створити такі нереальні речі.
Проте час іде, можливості кожного з нас збільшуються й логічно, що потреби наші набувають більшого значення.

Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про нюанси, які потрібно було б ще пропрацювати, щоб користування Інтернет-мережами, виглядало ще комфортнішим.

Цікаво: Основні поради для безпеки особистих даних в інтернеті.

Розробити систему блокування ненормативних слів

Зараз дуже часто на просторах Інтернету, можна зустріти людей, які дозволяють собі занадто багато. Таким чином, в соцмережах вже є термін «словесний буллінг». Деякі, некультурні користувачі, говорять на інших непристойні та негативні фрази.
Так, на деяких сайтах є система блокування ненормативних слів, але вона не працює ще так глобально.
Тому, сподіваємося, що найближчим часом, ми нарешті побачимо це на всіх Інтернет-платформах.

Єдина система оплати товарів в Інтернеті

Ми бачимо все більшу і більшу кількість різних магазинів з продажу одягу, побутової та електронної техніки, їжі й так далі. Але за все це потрібно платити, так ще й онлайн.
Проте й зловмисники не сплять, а розробляють новіші методи своїх афер. Особливо це виражається під час оплати за певний товар на підробленому сайті.
Так, шахраї можуть розробити ідентичний веб-сайт, який буде дуже схожий на офіційний, а Ви, нічого не підозрюючи, можете надіслати туди гроші.
Тому, якби була єдина система оплати товарів в Інтернеті, це б значно полегшило життя звичайних користувачів та випадки обкрадання користувачів, знизилися.

Єдина система відгуків до сайтів

На багатьох сайтах, де надається робота для фрілансерів, сьогодні можна зустріти наступні завдання:
написати відгук про певний магазин; написати статтю-відгук про окремий побутовий пристрій і так далі.

А тепер пригадайте: коли Ви бажаєте придбати будь-яку річ через Інтернет-магазини, Ви перевіряєте по відгуках, чи потрібно купувати той чи інший продукт.

Тому, якби ми мали єдину систему відгуків до певних сайтів, де б їх написання контролювалось, це б дійсно полегшило нам життя й користування Інтернет-платформами.

Цікаво: Названо сервіси, які роблять серфінг по інтернету зручним та безпечним.

Единий e-паспорт інтернет-користувача

Погодьтеся, що іноді дуже набридає щоразу вписувати свої особисті дані, щоб ввійти до певного сайту. До того ж, це може бути небезпечно, так як вище вже було вказано, що шахраї можуть писати фальшиві сайти.
А тепер уявіть, якби Ви мали спеціальний електронний паспорт користувача, який можна просто надіслати до адміністрації сайту, і вони б через нього дозволяли Ваш вхід на певний веб-сайт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили робота-пилососа з функцією самоочистки

Нещодавно була пердставлена колосальна новинка у світі роботів-пилососів від бренду Mijia. Xiaomi презентували його на своїй офіційній сторінці. Його...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -